Mijn winkelmandje

Afsluiten

3 Etherische Oliën tegen Acne

Gepubliceerd op

Etherische Olie

Etherische oliën, ook wel bekend als essentiële oliën, zijn de meest waardevolle en mooiste oliën die je kunt krijgen. Tijdens het maken van etherische olie wordt de essentie van de plant geëxtraheerd, alle ingrediënten die rijk zijn aan voedingsstoffen, unieke eigenschappen en de eigen geur van de plant worden bewaard in een etherische olie.

 

Hoe verkrijg je Etherische Olie

De meeste etherische oliën worden door stoomdestillatie uit planten gewonnen. Pas geplukte planten worden boven kokend water gehouden en de stoom trekt de oliën uit de plant. De damp wordt verzameld in een houder en snel afgekoeld, zodat het water zich ophoopt als condensatie. Water en olie worden niet op natuurlijke wijze gemengd en daarom kan de etherische olie gemakkelijk verzameld worden.

 

Etherische olie van verleden tot heden

Etherische oliën worden al vele duizenden jaren gebruikt. Ze werden als van alles gebruikt, zoals medicijnen, therapie, wierook en parfums. Etherische oliën worden ook op grote schaal gebruikt in de huidverzorging. Wist je dat etherische oliën tegen acne kunnen helpen? Hier lees je 3 etherische oliën die zich keer op keer bewezen hebben om acne te bestrijden en huidirritaties significant te reduceren.

 

bloemen van de therische olie tea tree

 

1. Tea Tree Olie [MELALEUCA ALTERNIFOLIA]

  • Zeer effectief tegen acne en onreine huid
  • Werkt ontstekingsremmend
  • Helpt wonden en littekens te genezen

 

Tea Tree Olie helpt tegen Acne

Tea tree olie is een natuurlijk alternatief voor acne en een onreine huid. Het heeft keer op keer bewezen effectief acne en puistjes significant te reduceren. Het heeft volledig unieke antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen.

In tegenstelling tot veel andere acnebehandelingen, verwijdert etherische tea tree olie de natuurlijke oliën van de huid niet, waardoor voorkomen wordt dat de huid uitdroogd en het alleen maar erger wordt. Tea Tree Olie helpt de huid ook om bacteriën te bestrijden die acne en een onreine huid veroorzaken.

Etherische olie van Tea tree is erg goed tegen acne vanwege de ontstekingsremmende werking. Het helpt wondjes, veroorzaakt door acne, te genezen acne en kalmeert de huid.

Meer weten over Tea Tree? Klik hier. 

 

geranium bloemen

 

2. Geranium [PELARGONIUM GRAVEOLENS

  • Brengt talgproductie in evenwicht
  • Helpt tegen droge huid en acne
  • Werkt antiseptisch

 

Etherische Olie van Geranium

Etherische olie van rozengeranium is een antiseptische en legendarische olie. Het heeft een zoete, aangename geur van rozen. Geranium olie is een van de beste oliën tegen acne. Geranium olie werkt ook zeer effectief tegen eczeem en de droge huid, waardoor deze Etherische olie perfect is voor diegenen die worstelen met zowel acne als droge geïrriteerde huid.

Geranium Olie tegen Acne

Etherische olie van Geranium werkt goed tegen acne omdat geranium de eigenschap heeft dat het de talgproductie van de huid in balans kan houden. Als er sprake is van overproductie van talg, krijg je een licht vette huid met acne. Geranium heeft het vermogen om de talgproductie in evenwicht te brengen, waardoor de huid tot rust komt, met een gezonde en heldere uitstraling als resultaat.

 

etherische olie van citroen

 

2. Citroen [CITRUS MEDICA LIMONUM]

  • Vol met vitamine C en B
  • Geeft een gezonde uitstraling
  • Verheldert littekens en pigmentvlekken

 

Citroenolie tegen Acne

Etherisch citroenolie is zeer effectief tegen acne, lichte acne en mee-eters. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat etherische citroenolie een uniek vermogen heeft om de bacterie Propionibacterium acnes te bestrijden. Dit is de bacterie die acne veroorzaakt.

De etherisch citroenolie maakt de huidtint ook gladder en vermindert de zichtbaarheid van rode littekens en pigmentvlekken. De huid wordt helder, gelijkmatig en de zichtbaarheid van littekens na acne neemt significant af.

Meer weten over Citroenolie? Klik hier. 

acne fight serum met drie etherische oliën

Al deze drie verbazingwekkende etherisch oliën zijn te vinden in ons Acne Fight Serum. Dit serum werkt zowel als serum- als gezichtsolie en wordt 's ochtends en' s avonds gebruikt om acne en een onreine huid te bestrijden. PS: Het serum werkt ook zeer effectief tegen een vette huid zonder acne.

Lees hier meer over ons Acne Fight Serum.

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE