Mijn winkelmandje

Afsluiten

5 Natuurliijke oliën die wimpers en wenkbrauwen helpen groeien

Gepubliceerd op

 Natuurlijk Biologisch Wimperserum | Marina Miracle

Wimpers serums in de media

In de media is veel discussie geweest over wimper serums met synthetische chemicaliën, met zeer negatieve bijwerkingen. Wist je dat natuurlijke wimper serums bestaan? Er zijn natuurlijke wimper serums met prachtige volle wimpers als resultaat, die de wimpers subtiel behandelen zonder vervelende bijwerkingen!

Olien die de wimpers helpen groeien

Er zijn enkele effectieve oliën die de juiste vitamines, mineralen, zuren en antioxidanten bevatten die je wimpers helpen groeien en gezond te blijven. Onderstaand lees je de top 5 beste natuurlijke en zelfs biologisache oliën die jouw wimpers helpen groeien:

1. Castor Olie

Castor olie is een olie die de haren van wimpers en wenkbrauwen helpt groeien. Het geeft mooie lange en volle wimpers. Castor olie is rijk aan zuren en antioxidanten, die de haren voorzien van ontzettend veel voeding. Door deze voeding wordt de haargroei gestimuleerd en worden de haren sterker op natuurlijke wijze. Castor olie stimuleert de bloedcirculatie in de huid en stimuleert de haarzakjes, waardoor de haartjes sneller groeien. Castor olie is de absolute favoriete olie om haar, wimpers en wenkbrauwen lang, sterk en zo gezond mogelijk te laten groeien.

Meer weten over castor olie? Klik hier.

2. Macadamia Olie

Macadamia olie is perfect om haar te laten groeien, omdat het de haarwortel helpt te beschermen, waardoor het vroegtijdig uitvallen van het haar voorkomen wordt. Macadamia olie verbetert de elasticiteit en versterkt de haarwortels omdat het rijk is aan proteïne en zuren.

Meer weten over macadamia olie? Klik hier.

3. Amandel Olie

Amandel olie is een milde olie rijk aan vitamines. Zonder vitamines en vocht kunnen wimpers moeilijke langer en sterker groeien. Amandel olie bevat vitamine E, calcium en magenesium. Door amandel olie te gebruiken help je de wimpers te hydrateren waardoor ze over een langere periode gezondere en langere wimpers of wenkbrauwen krijgt.

Meer weten over amandel olie? Klik hier

4. Avocado Olie

Dat avocado goed is voor allerlei dingen weten wij intussen wel, maar het is ook een geweldige olie voor de wimpers en wenkbrauwen. Avocado olie zit vol met belangrijke voedingsstoffen en mineralen die de haren sterker maken, waardoor ze niet snel meer uitvallen.

Meer weten over avocado olie? Klik hier.

5. Argan Olie

Argan is een welbekende olie, met vele voordelen voor zowel de huid als haar. Argan olie is een must in je wimper verzorging routine. Argan olie bevat namelijk een hoog gehalte aan vitamine A, antioxidanten, zuren. Het gebruik van argan olie kan wonderen verrichten wanneer je deze dagelijks gebruikt op je wimpers of wenkbrauwen.

Meer weten over argan olie? Klik hier.

Natuurlijk en biologisch wimper serum van Marina Miracle

Het wimper serum van Marina Miracle bevat alle bovengenoemde natuurlijke oliën. De perfecte balans tussen deze olie zorgt voor een zeer effectief, veilig en prachtig resultaat. Bekijk het product nu!

Natuurlijk Wimper Serum | Marina Miracle

Geschreven door Hanne Garnvik / Marina Miracle Nederland

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE