Mijn winkelmandje

Afsluiten

Costume houdt van ons Amaranth Night Serum

Gepubliceerd op

voorblad van costume noorwegen met artikel over marina miracle

(Dit is geen betaalde advertentie)

 

Costume Noorwegen

Costume (Het grootste modeblad van Noorwegen) schreef in september 2018 een artikel over Noorse schoonheid. Verschillende leden van de redactie hebben onze producten getest en waren razend enthousiast. Daarom is Marina Miracle een van de merken die ze in dit artikel uitgelicht hebben.

Costume schrijft:
 ''De Noorse schoonheidsindustrie is als nooit tevoren in de wind en we begrijpen waarom. Hier zijn de merken waar wij in geloven met hun sterproducten.”

 

costume noorwegen schrijft een artikel over marina miracle

Marina Miracle

"De geschiedenis van Marina Engervik begon al toen ze last had van huisirritaties met acne, droge en atopische eczeem huid. Toen niets werkte, besloot ze het probleem zelf op te lossen en experimenteerde ze met een wonderolie thuis op het aanrecht."

"Het resultaat was de Bestseller: Herbal Face Oil. Marina Miracle werd geboren. Sindsdien heeft ze de reeks van biologisch gecertificeerde huidverzorgingsproducten uitgebreid met kruiden als belangrijkste ingrediënt - volledig vrij van synthetische en dierlijke chemicaliën. Ze heeft ook haar eigen winkel geopend in Frogner in Oslo en won een aantal prijzen in de groene categorieën. We houden onder andere van het zorgzame sterrenproduct het Amaranth Night Serum.

Klik op onderstaande afbeelding voor meer infortmatie over ons Amaranth Night Serum.

Amaranth-night-serum-marina-miracle

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE