Mijn winkelmandje

Afsluiten

Acne Fight Serum heet nu Geranium Face Oil

Gepubliceerd op
groen flesje van marina miracle die vastgehouden wordt

 

Geranium Face Oil

Ons Acne Fight Serum heeft een nieuwe productnaam gekregen en wordt nu Geranium Face Oil genoemd. Het is gewoon dezelfde goede gezichtsolie, alleen dan met een nieuwe naam!

 

Waarom wijzig je de naam?

De voornaamste reden om de naam van Acne Fight Serum naar Geranium Face Oil te veranderen was het woord 'serum'. In onze optiek was dit misleidend, vooral als je naar de rest van ons assortiment kijkt waar alle Serums gezichtsproducten zijn voor 's nachts. Dit product is dus geen serum, maar een gezichtsolie.

We hebben ook het ingrediënt Geranium in de naam benadrukt, omdat de gezichtsolie dit prachtige ingrediënt bevat, wat ook de reden is waarom het product zo goed werkt tegen de vette en onreine huid.

Geranium Bloem met groene achtergrond

 

5 Leuke weetjes over Geranium

In onze Geranium Face Oil gebruiken wij essentiële olie van de bloem van de geraniumplant. Wanneer je essentiële olie van geranium gebruikt, krijg je alle goede eigenschappen van geranium plus de geweldige geur van één en dezelfde druppel olie!

1. ROZENBLOEM

Geranium groeit vooral in berggebieden ten zuiden van Afrika. Geranium wordt vaak Rozengeranium genoemd omdat ze zo lekker en heerlijk ruiken als rozen.

2. DE BOTANISCHE NAAM VAN GERANIUM: PELARGONIUM GRAVEOLENS

De botanische naam 'Pelargonium' is geïnspireerd op het feit dat de vorm van de vrucht lijkt op een ooievaar, 'pelargos' in het Grieks. 'Graveolens' verwijst naar de sterke geur van het blad, 'graveolens' betekent 'sterk ruiken' in het Latijn.

3. GERANIUM WORDT OOK GEBRUIKT BIJ HET KOKEN!

De geraniumplant is eetbaar en wordt gebruikt bij het koken. Men vindt bijvoorbeeld Geranium bladeren in de juiste 'potpurri'.

4. GERANIUM ALS MEDICIJN

Geranium etherische olie wordt ook in de medische wereld gebruikt. Het is wetenschappelijk bewezen dat het helpt tegen ontstekingen, premenstruele problemen, misselijkheid en een slechte bloedcirculatie.

5. GERANIUM IS EEN GEWELDIG INGREDIËNT VOOR IN HUIDVERZORGING

Geranium is een geweldig ingrediënt om te gebruiken in huidverzorgingsproducten. Het heeft unieke eigenschappen. Zo brengt het de talgproductie in de huid in evenwicht, zodat de vette huid vervaagd en acne en puistjes geneest. Het is ook ontstekingsremmend en verzacht en onderdrukt roodheid en irritatie van de huid. Het is daarom een perfecte ingrediënt voor de vette huid, met of zonder acne.

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE