Mijn winkelmandje

Afsluiten

Herlancering van de Sweet & Creamy Oil Cleanser

Gepubliceerd op

Sweet & Creamy Oil CleanserFoto: Bjørnar Solberg / illusionphotography.no

 

De Sweet & Creamy Oil Cleanser

De Sweet & Creamy Oil cleanser is sinds zijn introductie al een van onze meest populaire producten, heeft internationale erkenning gekregen en heeft de prijs gewonnen als beste olie in de Healing Lifestyles Earth Day Beauty Awards.

 

Nieuwe verpakking

Onze geliefde gezichtsreiniger wordt nu opnieuw gelanceerd in een nieuwe en betere verpakking. Het is dezelfde goede en schone gezichtsreiniger, maar dan in een nieuwe fles. Volledig natuurlijke producten zijn kwetsbaar en daarom is duurzaamheid erg belangrijk. Marina Miracle is de afgelopen vier jaar erg hard gegroeid en daarmee ook de productie van onze gezichtsreiniger. Daarom moesten wij de duurzaamheid van dit product verbeteren. Natuurlijk zonder iets te veranderden aan de werkelijke gezichtsreiniger, omdat het perfect is zo als het is en wij dit product volledig natuurlijk willen houden. Dit hebben wij opgelost door de fles te vervangen, waardoor de gezichtsreiniger een betere houdbaarheid krijgt. De nieuwe fles is een donkergroene fles, met een inhoud van 110ml. Het is een luchtloze fles, met een pompje. De fles zorgt ervoor dat de gezichtsreiniger niet in aanraking komt met lucht, waardoor het product langer houdbaar blijft ten opzichte van een luchtdichte fles.

 

Vernieuwde en verbeterde pomp

Uit feedback van onze klanten is gebleken dat het lastig was om het laatste beetje van de Sweet & Creamy Oil Cleanser uit de fles te halen. Dit probleem is nu opgelost met de vernieuwde fles. Met het nieuwe pompsysteem blijft er niks meer achter in de fles. Zo krijg je waar voor je geld en gaat er niks verloren!

 

Ga naar de gezichtsreiniger

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE