Mijn winkelmandje

Afsluiten

Hoe behandel je vette huid?

Gepubliceerd op
marina-miracle-hoe-behandel-je-vette-huid

 

Een vette huid is een veel voorkomend huidtype. Sommigen hebben daarnaast ook last van acne.

 

Ben je verrast dat je jouw vette huid kan behandelen met olie?

Veel mensen denken dat je het beste een vette huid kunt behandelen door de huid te ontdoen van zijn eigen huidvet (lipiden) door producten te gebruiken die de huid uitdrogen. Dit is een veel gemaakte denkfout.

Producten die de huid uitdrogen zorgen er juist voor dat de huid aangezet wordt tot het produceren van meer vet. Dus, je lost het probleem niet op, je creëert een ander probleem, namelijk een droge huid. Uiteindelijk zal de huid meer en meer vet produceren om het uitdrogen van de huid te compenseren. Daardoor ga je steeds meer producten gebruiken. Met andere woorden: je belandt in een soort neerwaartse spiraal.

 

Als je in plaats daarvan je huid behandelt met natuurlijke oliën die de poriën niet verstoppen, zal je huid denken; "Ik heb genoeg olie, ik hoef niet meer te produceren." De talgklieren in de huid ontspannen en stoppen met de overproductie van olie.

 

Goed nieuws voor als je een vette huid hebt!

Het hebben van een vette huid heeft niet alleen nadelen. Heb je een
vette huid, dan krijg je minder snel rimpels. De huid is dikker en blijft langer soepel, waardoor er minder snel rimpelvorming optreedt dan bij mensen met een droge / normale huid. Dit komt omdat de vette huid dikker en sterker is.

Als je last hebt van een vette huid met of zonder puistjes, probeer dan onderstaand elke ochtend en avond als een huidverzorgingsroutine:

1. Reinig je gezicht met onze milde Sweet & Creamy Oil Cleanser en maak je gezicht 's ochtends en 's avonds schoon. Na de reiniging kun je je gezicht nog
naspoelen met een plens koud water. Dit zorgt ervoor dat de poriën weer samentrekken.

2. Breng na het reinigen en wassen het Geranium Faceoil aan om de huid weer in balans te brengen.

3. Wil je graag een foundation gebruiken, kies dan voor een foundation met een lichte textuur zonder toevoeging van minerale olie.

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE