Mijn winkelmandje

Afsluiten

Hoe bewaar ik gezichtsolie het beste?

Gepubliceerd op

natuurlijke gezichtsolie in een glazen pipet met producten van marina miracle op de achtergrond

 

Hoe bewaar ik gezichtsolie?

Regelmatig ontvangen wij vragen over hoe je gezichtsolie het beste kunt bewaren en gebruiken. In dit artikel lees je 6 tips waardoor jouw gezichtsolie nog beter behouden blijft!

 

Hoe blijft gezichtsolie langer goed?

Zowel gezichtsolie als Nacht Serums moeten bij kamertemperatuur worden bewaard. het beste is om de olie te bewaren in een donkere plaats. Ondanks dat onze producten in een donkere glazen flesje zitten is het belangrijk om de producten uit direct zonlicht te houden. Door de olie op de juiste temperatuur en buiten direct zonlicht te bewaren, zal de olie langer goed blijven.

 

Kan ik gezichtsolie in de koelkast bewaren?

Het is mogelijk om gezichtsolie in de koelkast te bewaren. Echter worden sommige ingrediënten hard bij de koudere temperaturen. Zorg daarom dat je de gezichtsolie minimaal een uur van te voren uit de koelkast haalt alvorens je het gaat gebruiken. Deze bewaar methode is ideaal als je meer olie in een keer koopt.

 

Sluit de fles altijd goed af na gebruik.

Het is zo belangrijk om de dop na gebruik altijd te goed af te sluiten. Als je dit een beetje doet, zal de olie gemakkelijk oxideren en vies worden. Om de olie zo lang mogelijk te te bewaren, moet je de op dus altijd zo goed mogelijk dichtdraaien na gebruik.

 

Hoe lang kan ik mijn gezichtsolie na opening bewaren?

Onze gezichtsoliën bestaan uit verse ingrediënten. Dit betekent dat de houdbaarheid van de olie ongeveer 10 maanden is vanaf het moment dat je de olie van ons ontvangen hebt. Dus als de olie bijvoorbeeld 6 maanden in je kast heeft gelegen voordat je hem gebruikt, blijft hij ongeveer nog 4 maanden goed.

 

Voorkom dat het pipet contact maakt met de huid.

Ervaring heeft geleerd dat veel mensen de gezichtsolie niet eerst op de vinger of handpalm druppelen, bij gebruik van het pipet. Als het pipet in direct contact komt met de huid kunnen er bacteriën in de gezichtsolie komen, wat een negatief effect kan hebben op de houdbaarheid van de gezichtsolie.

 

Vergeet niet te schudden voor gebruik!

Je moet altijd onthouden om de fles goed te schudden voor gebruik. De ingrediënten mixen van nature niet en moeten daarom eerst met de hand goed gemengd worden. Schud daarom het flesje op de kop voor 5 seconde lang. De gezichtsolie is daarna perfect gemengd en haal je het beste uit de olie, omdat elke druppel bevat alle effectieve ingrediënten!

 

Hoe kan gezichtsolie het beste aanbrengen?

Het belangrijkste is dat de huid schoon is en klaar is om de gezichtsolie op te nemen. Reinig je gezicht met de Sweet & Creamy Oil Cleanser om de huid ontvankelijk te maken voor de gezichtsolie.

Nadat je gezicht schoon is, schud je de gezichtsolie en druppel je 4-6 druppels in je hand. Verwarmt de olie in je handen door even te wrijven en masseer de olie in het hele gezicht. 

Meer weten over hoe je gezichtsolie kan gebruiken? Klik hier!

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE