Mijn winkelmandje

Afsluiten

Hoe gebruik je gezichtsolie?

Gepubliceerd op
drie gezichts die uitbeelden hoe je onze natuurlijke gezichtsolie gebruikt

 

Gezichtsolie

Gezichtsoliën hebben de afgelopen jaren een behoorlijke opmars gemaakt ten opzichte van crèmes, dankzij de bewezen positieve resultaten. Een gezichtsolie verschilt van een crème omdat een gezichtsolie alleen geconcentreerde ingrediënten bevat. In principe bevat een crème dezelfde ingrediënten, maar is dit meestal niet meer dan ongeveer 10% van de inhoud. Een gezichtsolie kan dagelijks gebruikt worden, of als aanvulling op je gebruikelijke crème.

 

Het effect van gezichtsolie

Een algemeen misverstand is de gedachte dat een gezichtsolie te vet is, maar een goede gezichtsolie trekt snel in huid, voedt de huid actief waardoor de huid zacht, glanzend en gezond blijft. Als je gewend bent om een gewone crème of gelcrème te gebruiken, kan een gezichtsolie een zeer aangename nieuwe ervaring zijn. Het is zeker het proberen waard en de kans is groot dat het gebruiken van gezichtsolie niet meer weg te denken is uit jouw huidverzorgingsroutine.

 

Hoe gebruik je gezichtsolie eigenlijk?

Het gebruik van een gezichtsolie is erg eenvoudig en doe je in slechts drie stappen:

 

1. Maak je gezicht volledig schoon

Het is belangrijk dat je gezichts wordt gewassen alvorens je de olie aanbrengt, zodat de olie optimaal in kan werken. Het allerbeste is om hiervoor de Sweet & Creamy Oil Cleanser te gebruiken, gezien deze je gezicht reinigt zonder de poriën te verstoppen. Indien er vuil of make-up op de huid zit, werkt de gezichtsolie niet goed in de huid. In het ergste geval verstopt het dan de potiën en kan het huidverontreinigingen veroorzaken.

 

2. Schud het flesje goed.

De gezichtsolie bestaat uit veel verschillende oliën, deze hebben verschillende "gewichten" en "dichtheden" waardoor de oliën niet van nature mengen. Schud de fles daarom goed voor gebruik, zodat alle oliën en kruiden grondig gemengd zijn. Dan maak je echt kennis met alle goede eigenschappen in elke druppel en profiteer je optimaal van het product.

 

3. Breng het product aan op het gezicht en de hals.

Druppel tussen 4-6 druppels in je hand, verwarm de olie in je handen door het kort in je handen te wrijven en masseer de olie vervolgens goed op je gezicht en hals met een lichte druk en een cirkelvormige bewegingen. Ervaring heeft ons geleerd dat deze methode effectief en comfortabel is!

 

Wat als je je crème nog niet wilt vervangen? Het is absoluut mogelijk om gezichtsolie als serum te gebruiken, om extra voeding onder de crème te geven. Breng eerst de olie aan en vervolgens de crème.

Weet je niet zeker welke gezichtsolie bij jouw huid past? In de blog "Welke gezichtsolie moet ik kiezen?" vertellen wij je welke gezichtsolie het beste bij jouw huidtype past!

 

Bekijk ook onze bestseller, de Herbal Face Oil!

 

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE