Mijn winkelmandje

Afsluiten

Maak kennis met Marina Engervik

Gepubliceerd op

 

Interview Marina Engervik | Marina Miracle

Interview met The Green Parent Awards

Maak kennis met de founder van Marina Miracle, Marina Elisabeth Engervik. Onlangs verscheen er een interview met haar in The Green Parent Magazine in Engeland. Dit magazine hield onlangs een competitie voor natuurlijke cosmetica producten, waar wij in totaal 3 awards gewonnen hebben!

Lees hier meer over de awards.

Onderstaand lees je het gehele interview met Marina Engervik.

Meet the maker: Marina Miracle

Marina Elisabeth Engervik is 31 jaar en woont in Oslo, Noorwegen. Zij woont hier samen met haar man en dochter van 1 jaar oud. Haar favoriete plek is het lab, waar ze kan onderzoek kan doen en experimenteren met nieuwe formules voor haar huidverzorgingsmerk Marina Miracle.

Inspiratie

"Vanaf mijn geboorte heb ik al last van atopisch eczeem en een gevoelige huid. Toen ik begin 20 was begonnen de huidproblemen serieus te worden en kreeg ik hevige acne en wanneer ik dit probeerde te behandelen kreeg ik last van eczeem. Ik besloot op mijn eigen 'medicijn' te maken en zo was mijn passie voor pure oliën, kruiden en plantextracten geboren en daarmee ook mijn eerste product, nu bekend als de Herbal Face Oil. Ik merkte dat er veel vraag was naar natuurlijke en effectieve producten, die doen wat ze beloven. Ik heb mijn baan opgezegd en begon Marina Miracle."

Het beste Beauty advies

"Altijd, maar dan ook altijd.. Was je makeup van je gezicht voor het slapen gaan. Toen ik een tiener was, vertelde mijn moeder mij altijd om elke dag de tijd te nemen om mijn gezicht te wassen. Een goede cleansing routine is de eerste stap om goed voor je huid te zorgen."

Onbewoond eiland product

"De Herbal Face Oil. Ik moet altijd de mogelijkheid hebben om mijn huid te hydrateren, zonder zou ik niet gelukkig zijn op mijn onbewoonde eiland.."

Wat is er komende?

"We zitten in een zeer drukke periode, omdat wij momenteel in andere Europese landen aan het uitbreiden zijn. We hebben nu een franchise in zes landen en we voegen er meer en meer toe. Ook ben ik verschillende nieuwe producten aan het ontwikkelen, waar ik zeer enthousiast over ben. Hopelijk kunnen wij deze binnekort uitbrengen!

Neem thuis actie

1. "Begin met het opsporen van producten die schadelijke chemicaliën bevatten voor je huid, haar en huidhoudelijke schoonmaak middelen. vervang deze voor groene eco-vriendelijke producten."

2. "Controleer of er micro plastics in je tandpasta, body scrub en andere exfoliërende producten zitten. Denk eraan, gooi ze in de prullebak en niet de goot!

3. Mijn derde tip is om te kijken of producten die je al hebt ook gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden in de badkamer. Een voorbeeld is onze cleanser, het is een geweldige makeup remover maar werkt ook fantastisch in mijn baby's badwater. Het tovert haar badwater in een heerlijke milk, die zeer zacht is voor haar gevoelige atopische huidje."

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE