Mijn winkelmandje

Afsluiten

Psoriasis - Behandel je met olie

Gepubliceerd op

marima-miracle-psoriasis-behandel-je-met-olie

 

Psoriasis is een chronische huidziekte en er is geen remedie die een blijvende genezing geeft. Maar er zijn wel veel mogelijkheden om de uitbraken van Psoriasis in toom te houden. Een goede huidverzorgingsroutine is erg belangrijk. Het is ook belangrijk om goed te eten, door vocht en voeding aan de huid toe te voegen, zowel binnen als buiten. Het advies dat we hier schrijven, vervangt niet de behandeling die u van uw arts krijgt. Het kan een van de vele dingen zijn die psoriasis tegenhoudt en daarom is het zeker waard om het te proberen.

 

KOKOSOLIE

Kokosolie is zeer hydraterend en het bindt vocht in de huid, zodat een zeer droge huid, zoals psoriasis, vocht langer helpt vast te houden. Kokosolie helpt de huid sneller te genezen en daarnaast ruikt ook het zo lekker!

Als je pure kokosolie op je huid wilt proberen, moet je maagdelijke kokosolie gebruiken, of het moet biologisch zijn, op deze wijze is de kokosolie zo schoon en effectief mogelijk. Op deze manier ben je ook in staat om je psoriasis op volledig natuurlijke wijze te behandelen, zonder chemicaliën.

Je kunt kokosolie zowel op het lichaam als op de hoofdhuid smeren. Gebruik je het in je gezicht? Masseer dan de kokosolie 's avonds in je gezicht voordat je naar bed gaat en was het de volgende ochtend van je gezicht af. Het hydrateert de huid diep. Houd er rekening mee dat dit geen vervanging is voor behandelingen die je al van je arts hebt gekregen, maar het kan wel helpen om het ongemak van psoriasis uitbarstingen te verlichten.

Kokosolie werkt ook op droge en jeukende huid en andere vormen van eczeem.

 

tea tree olie

Tea Tree olie is erg antiseptisch en helpt dode huidcellen te verwijderen. Deze olie is krachtig, dus hier moet je een beetje voorzichtig mee zijn, maar velen zeggen dat tea tree kan helpen bij het verlichten van psoriasis. Tea Treem helpt wonden te genezen, deze olie kan direct in open wonden gedruppelt worden, zodat de wond schoon gemaakt wordt en daardoor sneller dicht groeit. Lees meer over Tea Tree.

Oliën zoals olijfolie, jojoba en avocado olie zijn ook oliën die zorgen voor een diepe hydratatie van de huid en het ongemak van uitbraken van psoriasis helpen te verlichten en nieuwe uitbraken te voorkomen.

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE