Mijn winkelmandje

Afsluiten

Marina Miracle start in Nederland en België!

Gepubliceerd op
marina-miracle-nederland-belgie

 

APELDOORN - “Het product is 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij en zeer geschikt voor de meest gevoelige huidtypes (dermatologisch getest met Score Zero)”, zegt Hanne Garnvik uit Trondheim in Noorwegen. Ze streek drie jaar geleden in Apeldoorn neer. Ze studeert aan Wittenborg University en ontmoette ras-Apeldoorner Joost Julsing. Inmiddels werkt ze aan haar eindscriptie, met als doel ‘Marina Miracle’ in de markt te zetten.

Ze zegt: “Het is heel cool om hierop af te studeren. En helemaal omdat ik het ook nog samen doe met Joost. Met zijn marketingachtergrond hebben we een mooie combinatie om deze huidverzorgingslijn in de markt te zetten.” Joost vult aan: “Ja, gewoon lekker ons eigen bedrijf hebben. Ik vind marketing heel interessant en leuk. Nu is het zaaien en een netwerk opbouwen.”

Over Marina Miracle zegt Hanne: “De Noorse Marina Engervik had een ernstige vorm van acne en zware eczeem. Ze heeft de meest veelbelovende crèmes en huidbehandelingen geprobeerd, zonder resultaat. Daarom ging ze zelf op onderzoek uit en vond de oplossing in de natuur.” Joost: “Als eerste ontwikkelde ze de Herbal Face Oil, dat binnen een maand een positief effect op haar huid had. Dat perfectioneerde ze deelde het ook vrienden en familie.” Hanne vult aan dat ook de anderen het resultaat ervoeren en ze steeds vaker om de ‘miracle’ oil vroegen: “Daar komt dus ook de naam Marina Miracle vandaan.”

En zo ontwikkelde ze steeds meer producten en de klantenkring groeide, aldus Joost: “Jazeker. En door haar passie voor effectieve en kwalitatieve ingrediënten, is de huidverzorgingslijn 100% natuurlijk zuiver. De ingrediënten kiest Marina met zorg. Alleen gecertificeerde organische stoffen. De pure producten zijn niet goedkoop. Bijvoorbeeld de Amaranth Face Oil. Dit komt van de amaranth plant in Brazilië. De plant heeft maar weinig zaden waar olie uit gewonnen kan worden. Maar de olie heeft dan ook geweldige eigenschappen. Het is puur, verbetert de elasticiteit van de huid en de fijne lijnen en rimpels nemen af.” Joost en Hanne zijn exclusieve retailer van het merk in Nederland en België: “Het geeft ons de mogelijkheid om mensen dit mooie huidverzorgingsmerk te bieden dat geneest en de gezondheid van de huid verbetert”, zegt Hanne lachend.

 

Geschreven door Uitgeverij Stedendriehoek BV Apeldoorn

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE