Mijn winkelmandje

Afsluiten

The Beauty Short List 2018 heeft twee van onze Nacht Serums gekozen!

Gepubliceerd op
marina-miracle-beauty-shortlist-2018-winnaar

 

Wat een geweldige prestatie! De Beauty Shortlist is iets waar wij van droomden toen we 4 jaar geleden begonnen, maar het voelde volkomen onbereikbaar. Kan jij je voorstellen dat wij bij onze deelname gelijk 2 van onze producten op de lijst hadden staan? Twee van onze Nacht Serums!

 

The Beauty Shortlist 2018

In de competitie doen meer dan 600 merken van verschillende groottes mee, die elk veel producten leveren. Er zijn dus duizenden producten die in de test moeten worden opgenomen. De testpanels gebruiken meer dan 6 maanden om de producten te evalueren.

 

"BESTE NACHTBEHANDELING"

In de categorie "Beste Nachtbehandeling" waar alle soorten huidverzorging aan mee kunnen doen, heeft de jury onze Argan Nigth Serum in de lijst geselecteerd als Finalist!

 

"EDITORS CHOICE WINNAARS" In de categorie "Editors Choise Winners" waar de verantwoordelijke jury hun favoriete producten hebben gekozen, kwam ons tweede nacht serum, de Amaranth Night Serum op hun lijst!

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE