Mijn winkelmandje

Afsluiten

THE JANEY LOVES 2018 PLATINUM AWARD

Gepubliceerd op

The-janey-platinum-awards-2018

The-janey-platinum-awards-2018

Yes! Onze reiniger is een Award Winner!

Onze prachtige gezichtsreiniger, de Sweet & Creamy Oil Cleanser, won de award voor de beste gezichtsreiniger (Best Facial Cleanser) in het Engels. De Janey Loves 2018 Platinum Award - voor natuurlijke producten en diensten.

 

The Janey Loves 2018 Platinum Awards

De 2018 Janey Loves Platinum Awards zijn voor hoogwaardige, innovatieve, natuurlijke en biologische producten en diensten. Het prijzenprogramma markeert en brengt het beste van het beste in de natuurlijke beauty branche. De winnaars worden geselecteerd na beoordeling van de stemmen van het panel en de consument.

OVER JANEY

Janey Lee Grace is een belangrijke beïnvloeder in Natural Health / Welzijn / Eco wereld met haar passie en de bereidheid om mensen te helpen om de beste natuurlijke producten die beschikbaar zijn voor hen te kiezen. Zij is de #1 best-selling auteur op Amazon en heeft meer dan 9.000.000 luisteraars als co-host op BBC Radio 2's 'meest beluisterde' voorstelling 'Steve Wright in The Afternoon'. Ook is ze twee keer is uitgeroepen tot nummer 1 persoonlijkheid in de Natural Beauty Industry Yearbook

Haar YouTube-kanaal is tot dusver 553.429 keer bekeken en ze heeft 6.634 volgers op Twitter. Ze is een columnist voor diverse publicaties in het Verenigd Koninkrijk. Haar vijf best verkochte boeken, blogs, vlogs, seminars, lezingen en vele TV en radio programma's hebben bijgedragen aan Janey haar positie als een betrouwbare vertegenwoordiger en media woordvoerder van de ecologische en natuurlijke gezondheids wereld.

Internationale erkenning!

Het is een grote eer dat onze gezichtsreiniger zo geliefd is en bekroond is door de jury van Janey met Platinum Award. Dit is de tweede internationale prijs die onze reiniger wint. Daar zijn we ongelofelijk blij en dankbaar voor.

sweet and creamy oil cleanser

Lees hier meer over Sweet & Creamy Oil Cleanser.

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE