Mijn winkelmandje

Afsluiten

Wat is Dermatologisch Getest?

Gepubliceerd op
dermatologisch-getest-marina-miracle

 

Dermatologisch Testen

Wij testen onze natuurlijke producten op twee manieren. Net als veel andere merken werken wij nauw samen met vrienden en kennissen. Zij testen onze huidverzorgingsproducten om te kijken of er eventuele reacties optreden, dit heet dermatologisch testen. Daarnaast worden onze producten getest door een van de grootste testinstituten in Europa: Derma Consult Gmbh in Duitsland.

 

Wat is Dermatologisch Testen?

Dermatologisch testen wordt gedefinieerd als een product dat op de huid is getest om eventuele huidreacties te controleren. Onze producten zijn nu getest onder het toezicht van een dermatoloog. De test vond plaats in een dokterslaboratorium in Duitsland. De test werd uitgevoerd door een dermatoloog en een apotheker op 50 vrijwilligers tussen de 18-68 jaar, mannen en vrouwen. De proefpersonen varieerden tussen verschillende huidtypes; normaal, eczeem, allergische en gevoelige huid.

 

Dermatologisch Testen volgens COLIPA

De test werd uitgevoerd in overeenstemming met de richtlijnen van COLIPA / COSMETICS EUROPE. Omdat het een studie van mensen was, werd het gedaan met betrekking tot de belangrijkste vereisten van de Verklaring van Helsinki (1964) en latere herzieningen. Tijdens de testperiode hebben de proefpersonen geen andere producten in de testgebieden gebruikt.

 

Onze score na de Dermatologische Test

Het is uitzonderlijk dat alle producten van Marina Miracle de hoogste score van de test hebben gekregen: Score 0. Deze score betekent dat er geen reacties opgetreden zijn. Geen van de proefpersonen ontving reacties en daarom zijn al onze producten als ongevaarlijke gekeurd. Nu zijn al onze producten goedgekeurd door dermatologen als producten die goed en veilig te gebruiken zijn voor alle huidtypes.

 

Dermatologische Test Uitslag van onze Herbal Face Oil

We hebben hetzelfde goede resultaat voor al onze producten. Hier is een voorbeeld van de test voor Herbal Face Oil:

 

dermatologische test herbal face oil pagina 1

 

dermatologische uitslag herbal face oil pagina 2

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE