Mijn winkelmandje

Afsluiten

Welke gezichtsolie moet ik kiezen?

Gepubliceerd op
denkende vrouw die twijfelt welke gezichtsolie bij haar huidtype past

 

Onze gezichtsoliën

Vraag jij je af wat het verschil is tussen onze gezichtsoliën? Vind jij het lastig om de juiste gezichtsolie voor jouw huid te kiezen?

Onze gezichtsoliën zijn geheel natuurlijk en trekken snel de huid in zonder de poriën te verstoppen. Alle gezichtsoliën zijn geformuleerd uit plantaardige oliën, kruiden en plantensappen van hoge kwaliteit, die de huid in evenwicht brengen en hydrateren.

Al onze gezichtsoliën kunnen zowel 's ochtends als 's avonds worden gebruikt. Ze kunnen worden gecombineerd met een crème, maar breng dan wel eerst de gezichtsolie aan alvorens je de crème aanbrengt.

Uiteraard moet je nooit vergeten om onze gezichtsoliën goed te schudden voordat je ze gebruikt! De verschillende kruiden, oliën en sappen mengen niet van nature, door goed te schudden zorg je ervoor dat elke druppel het beste van elk ingrediënt bevat!

 

Herbal Face Oil

De Herbal Face Oil is een veelzijdige gezichtsolie die geschikt is voor de grote meerderheid van de huidtypes. Het bevat pure natuurlijke ingrediënten die zorg dragen voor een droge en vochtige huid, kalmeert de gevoelige / geïrriteerde huid en brengt de gecombineerde huid in balans. Deze gezichtsolie wordt vaak de wonderolie genoemd omdat deze de meeste huidproblemen in het gezicht verhelpt, het is tevens de olie waar het avontuur van Marina Miracle mee begon!

 

Geranium Face Oil

Het Geranium Face Oil is zowel een gezichtsolie als een serum, speciaal ontwikkeld voor de vette huid met of zonder acne. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd voor de vette huid en bevatten onder andere extracten van rozen, die een bewezen effect tegen acne hebben. De olie balanceert de huid, bestrijdt puistjes, zorgt voor een afname van de overproductie van olie in de huid, egaliseert de huid en zorgt dat de rust in de huid wederkeert.

 

Amaranth Face Oil

De Amaranth Face Oil is onze luxe anti-age gezichtsolie. Deze olie is geschikt voor de rijpe en droge huid. Wij raden aan om deze olie te gebruiken als je 40 jaar of ouder bent. Ben je iets jonger en heb je last van een erg droge huid? Ook dan kan je zeker profiteren van de voordelen van deze geweldige gezichtsolie. De Amaranth Face Oil zit propvol antioxidanten en reduceert fijne lijnen en rimpels.

 

Active Face Oil

De Active Face Oil is een gezichtsolie, speciaal ontwikkeld voor mannen. Deze olie is geschikt voor alle huidtypes en is erg fijn om te gebruiken, zowel na het scheren als in de baard. De Active Face Oil geeft de huid elke dag de juiste voeding en verzorging, precies wat het nodig heeft!

 

Bekijk onderstaande guide om te zien welke olie bij jouw huidtype past:

Welke gezichtsolie moet ik kiezen

0 reacties

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE