Mijn winkelmandje

Afsluiten

Wij hebben de prijs voor Beste Reinigingsolie gewonnen!

Gepubliceerd op
marina-miracle-earth-day-beauty-awards-2018-winnaar

 

Onze heerlijke natuurlijke gezichtscleanser, de Sweet & Creamy Oil Cleanser, heeft de prijs voor beste Reinigingsolie gewonnen in de prestigieuze Healing Lifestyles Earth Day Beauty Awards 2018!

 

Wij kregen te horen van de jury en van degenen die producten testten dat de concurrentie moeilijk was. Er waren honderden andere merken die vochten voor de winnende plaats, daarom zijn wij extra trots dat ons geliefde reinigingsolie de overwinning heeft gepakt.

 

Om deze prijs te krijgen moet het product niet de alleen beste in zijn categorie zijn, het moet ook voldoen aan de strenge eisen van Healing Lifestyles. Ze bekijken alle ingrediënten zorgvuldig en controleren of er alleen veilige en natuurlijke ingrediënten zitten in de producten die ze testen. Ze hebben een lange lijst met ingrediënten die ze niet goedkeuren en zijn erg voorzichtig bij het selecteren van producten. Wij zijn erin geslaagd om door het oog van de naald te kruipen en daar zijn we erg trots op!

Bekijk de Sweet & Creamy Oil Cleanser van dichtbij!

1 reactie

  • Danny: May 23, 2018

    Hoi,

    Mooie site met goeie producten!

    Top!

Laat een reactie achter

Alle blog reacties worden gecontroleerd voordat ze gepubliiceerd worden

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE