Mijn winkelmandje

Afsluiten

Abrikozenpitolie - Natuurlijke Huidverzorging

marina-miracle-abrikoos-natuurlijke-huidverzorging

 

Abrikoos - PRUNUS ARMENIACA

De abrikoos is een steenvrucht die zijn oorsprong vindt in China. Deze fel oranje vrucht groeit aan boomachtige plant of een grote struik en is familie van de perzik en pruim. Abrikozen worden tegenwoordig in meerdere delen van Europa geteeld. Deze gouden vrucht wordt al sinds de oudheid geconsumeerd vanwege zijn hoge gehalte aan Vitamine A, vitamine C, vitamine E, kalium, luteine en zeaxanthine.

 

Wat is Abrikozenpitolie?

Abrikozenpitolie is een toegankelijke en aangename olie die de huid op zachte wijze hydrateert. Abrikozenpitolie is zo speciaal omdat het net zo goed is voor vette huid, als droge en gevoelige huid. Het is een lichte olie en verstopt de poriën niet, terwijl het de huid hydrateert.

 

Voordelen van Abrikozenpitolie

Dat abrikozen rijk zijn aan allerlei gezonde eigenschappen is al duidelijk. Wij gebruiken de olie uit de pitten van abrikozen, welke vele voordelen bevatten voor de gezondheid. Abrikozenpitolie is bijvoorbeeld zeer rijk aan antioxidanten en rijk aan Vitamine C. Abrikozenpitolie is daarom een absolute verrijking voor de huid. Onderstaand lees je 10 schoonheidsvoordelen van abrikozenpitolie:

 

1. Abrikozenpitolie helpt de huid gezond te blijven

Antioxidanten zijn een absoluut genot voor de huid. Het helpt de huid in zijn strijd tegen luchtvervuiling en het is een natuurlijk bescherming tegen schade van de zon.

 

2. Abrikozenpitolie is rijk aan GLA

Abrikozenpitolie bevat een ontzettend hoog gehalte aan GLA, ook wel bekend als Gamma Linoleic Acid. Heel simpel gezegd is dit een stofje die het vochtbalans in je huid behoudt, de elasticiteit van de huid verbetert, met een stevige huid als resultaat

 

3. Abrikozenpitolie hydrateert

Abrikozenpitolie is rijk aan kalium. kalium is een stof die een belangrijke rol speelt in het hydrateren van de huid en zelfs het hele lichaam. Kalium is een mineraal dat zorgt voor een goed vochtbalans in en rondom de cellen.

 

3. Abrikozenpitolie kalmeert de huid

Abrikozenpitolie is een zeer zachte olie, met een lichte textuur. Het voordeel hiervan is de snelle en gemakkelijke opname in de huid. Vooral omdat wij gebruik maken van gecertificeerd biologische abrikozenpitolie. De lichte structuur van abrikozenpitolie maakt het zeer geschikt voor een tal van huidtypes

 

4. Abrikozenpitolie verstopt de poriën niet

Door gebruik te maken van geheel natuurlijke, het liefst zelfs gecertificeerd biologische, abrikozenpitolie voorkom je dat de poriën verstopt raken. De natuurlijke structuur matched met die van je huid, wat een van de redenen is waardoor het zo makkelijk en snel opgenomen wordt. Zelfs als je een vette huid hebt.

 

5. Abrikozenpitolie helpt de huid te herstellen

Zoals eerder benoemd zit abrikozenpitolie bomvol antioxidanten en vitamines, waar de huid baat bij heeft. Deze olie wordt zeer makkelijk opgenomen in de huid, waardoor deze voedingsstoffen ook daadwerkelijk hun werking kunnen doen en het vochtbalans herstelt en huidirritaties significant verminderen. Vooral de droge, rijpe en de gevoelige huid (lees ook eczeem huid) hebben hier baat bij. Uiteraard is abrikozenpitolie een genot voor elk huidtype of het nu normaal, gemengd of een gevoelige huid hebt!

 

6. Abrikozenpitolie gaat huidveroudering tegen

Abrikozenpitolie zit bom en dan ook echt bomvol met vitamine A en vitamine E. Beide dragen bij aan het tegen gaan van tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijnen in het gezicht.

 

7. Abrikozenpitolie laat de huid weer stralen

De combinatie van bovenstaande voordelen heeft een stralende huid als resultaat. Ja echt, een stralende huid. Door het vochtbalans terug te brengen, de stevigheid van de huid te bevorderen en te zorgen voor een goede doorbloeding krijg je weer kleur in het gezicht. De huid ziet er steviger en voller uit, waardoor het letterlijk gaat stralen.

 

9. Abrikozenpitolie helpt eczeem te verlichten

Zoals eerder gezegd is abrikozenpitolie als een best friend voor zelfs de meest gevoelige huid. Vanwege de achte structuur kunnen de voedingsstoffen ook bij een extreem gevoelige huid opgenomen worden en hun werking doen. Daarnaast hebben Vitamine A en Vitamine E lichte ontstekingsremmende eigenschappen.

 

10. Eet af en toe ook een abrikoos

Een leuk bijkomend voordeel zijn de stofjes luteine en zeaxanthine, deze zijn ontzettend goed voor de ogen. Ze helpen de veroudering van het netvlies tegen te gaan, wat de vermindering van het gezichtsvermogen juist tegen gaat!

 

Abrikozenpitolie in Marina Miracle

Wij zijn absoluut fan van deze geweldige olie en zijn  magische werking. Daarom gebruiken wij gecertificeerd organische abrikozenpitolie van zeer hoge kwaliteit in ons Argan Night Serum.

Huidverzorgingsproducten met Abrikozenpitolie - Natuurlijke Huidverzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE