Mijn winkelmandje

Afsluiten

Acai - Super Huidverzorging

marina-miracle-acai-superfruit

 

Acai - EUTERPE OLERACEA

○ Beschermt de huid tegen pollution en vrije radicalen

○ Zeer geschikt voor droge en doffe huid

○ Bevat een grote hoeveelheid vettige zuren, die de huid een mooie gezonde gloed geven

 

Wat is Acai?

Acai is is een vrucht van de Acaipalm, die in Brazilië en Trinidad in Zuid-America groeit. De Acai vrucht is ongeveer evengroot als een druif, daarom wordt deze vrucht vaak een Acaibes genoemd. Het heeft een donker paarse kleur, een soort mix tussen een zwarte bes en pure chocolade.

Acai vruchten vallen vaak onder de noemer 'Superfood' vanwege het extreem hoge gehalte aan anti-oxidanten, amino zuren, essentiële vetzuren, vitamines en mineralen. Acai bevat een hoge dosis vitamine C en is tevens een bron van vitamine A, B1, B2, B3 en E, calcium, magnesium, zink en koper.

Daarom is Acai een echte superfood. Het zit vol met voedingsstoffen die goed zijn voor het lichaam en de huid.

 

Waar helpt Acai tegen?

Vanwege het hoge gehalte aan anti-oxidanten is Acai een extreem goede beschermer voor de huid. Het beschermt de huid tegen pollution en vrije radicalen, het versterkt de huid en vermindert het verouderen van de huid in een vroeg stadium.

Vrije radicalen zorgen ervoor dat gezonde cellen in de huid hun werking niet goed meer kunnen doen. Acai wordt veelal gebruikt in anti-aging producten, omdat het bescherming biedt tegen het oxideren van de huid.

Acai helpt gevoelige huid te kalmeren, dankzij het hoge gehalte aan vitamine C en B.

Acai bevat omega-3, omega-6 en omega-9 vettige zuren, die het uiterlijk van droge en doffe huid verbeteren en de huid weer tot leven brengt. Wanneer de huid gevoedt wordt met deze zuren wordt de huid egaal, zacht en het krijgt een gezonde gloed.

Als je huid een tekort een vette zuren heeft, droogt deze uit en kleurt grijs en dof. Onze Acai Hydra Cream bevat een hoge dosis Acai sap, Acai extracten en Acai olie. De Acai vrucht is geweldig en geeft de huid een boost. De huid herstelt zijn gloed, wordt egaal en zacht.

 

Wat is er zo speciaal aan onze Acai?

De Acai bessen worden geoogst met de hand in Bralizië, waar de Acaipalm in zijn natuurlijke leefomgeving groeit. Wij gebruiken de hele Acai vrucht in onze Acai Hydra Cream.

Wij fermenteren de gehele Acai bes in een probiosch mengsel en halen zo alle werkzame voedingsstoffen uit de Acai bessen. De extracten kunnen hierdoor makkelijk in de huid opgenomen worden. Wij gebruiken ook koud gedrukte gecertificeerde organische Acai olie van hoge kwaliteit. Op deze manier gebruiken wij de hele vrucht!

Huidverzorgingsproducten met Acai - Super Huidverzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE