Mijn winkelmandje

Afsluiten

Amandelolie - Natuurlijke Huidverzorging

marina-miracle-amandel-natuurlijke-huidverzorging

 

Amandel - PRUNUS AMYGDALUS DULCIS

○ Rijk aan vitamine E, A, B2 en D

○ Bindt vocht

○ Heeft een kalmerende en verzorgende werking

○ Lost talg in de huid op

○ Effectief tegen acne en onreine huid

 

Wat is Amandelolie?

Zoete amandelolie is een klassieke olie die veel wordt gebruikt in de huidverzorging. Zoete amandelolie is rijk aan vitamine E, A en D en bevat tot 77% omega-9 vetzuur en 24% linoleenzuur en een meervoudig onverzadigd omega-6 essentieel vetzuur.

 

Waar is Amandelolie goed voor?

De olie bindt vocht effectief in de huid, daarom is het heel prettig tegen de droge huid. Amandelolie heeft een kalmerend effect op de gevoelige huid en jeukende huid. Het helpt de huid te kalmeren en kleinere wonden, een gebarsten huid, eczeem en andere huidinfecties te genezen.

Zoete amandelolie bevat riboflavine, vitamine B2, wat erg belangrijk is voor zowel de huid als het lichaam. Vitamines helpen het lichaam om cellen te vernieuwen en gezond te houden.

 

Wat maakt Amandelolie zo speciaal?

De olie kan verschillende huidziekten behandelen, zoals eczeem en acne. Zoete amandelolie heeft vetzuren die talg, welke acne veroorzaakt, oplossen en is daarom een ​​effectieve olie tegen acne en een onreine huid. Het is ook erg mild en dringt gemakkelijk de huid binnen, zonder de poriën te verstoppen.

Huidverzorgingsproducten met Amandelolie - Natuurlijke Huidverzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE