Mijn winkelmandje

Afsluiten

Amarant Olie - Natuurlijke Huidverzorging

marina-miracle-amarant-natuurlijke-huidverzorging

 

AMARANTH - AMARANTHUS CAUDATUS

○ Hydrateert erg goed

○ Bevat het meeste squaleen ter wereld

○ Helpt tegen droge en rijpere huid

 

Wat is Amarant?

Amarant olie wordt gemaakt van de amarant bloem. De amarant bloem vind je in zowel Zuid-Amerika als Griekenland. In het Grieks betekent amarant 'The never fading flower'. Amarant is door de geschiedenis heen vaak gebruikt als symbool van onsterfelijkheid omdat de amarant bloem niet verdord en zijn levendige kleur behoudt.

 

Onderstaand gedicht is een voorbeeld van hoe gelieft amarant was in het verleden. Het gedicht is geschreven door de Griekse dichter Aesop (620 BC.)

A Rose and an Amaranth blossomed side by side in a garden, and the Amaranth said to her neighbour, "How I envy you your beauty and your sweet scent! No wonder you are such a universal favourite." But the Rose replied, "Ah, my dear friend, I bloom but for a brief season, and my petals soon wither and fall. Your flowers never fade, but bloom in renewed youth, for they are everlasting."

 

Waar helpt Amarant tegen?

Amarant is 's wereld rijkste substantie aan squaleen, zelfs vijf keer zoveel als de eerst volgende op de lijst. Squaleen is een vettige substantie, die wij van nature in de huid hebben. Naarmate wij ouder worden neemt de productie van squaleen af.

Amarant olie vertraagd het verouderingsproces van de huid en de ontwikkeling van rimpels, zonder de huid te irriteren. De olie penetreert de huid makkelijk, zonder een vettig gevoel achter te laten op de huid. Amarant is erg verzachtend, voedt en hydratreert de huid diep.

Amarant olie bevat een hoge dosis linolzuur (40%) welke de gezondheid van celmembranen helpt behouden en het functioneren van de cel verbeterd, met een gezondere en betere huid als resultaat

 

Wat is er zo speciaal aan amarant?

Onze amarant olie is organisch gecertificeerd door DeBio. De amarant zaden groeien organisch in Brazilië, worden organisch geperst en zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De amarant zaden zijn koud gedrukt en rijk aan omega-6, linolzuur en bevat ook omega-3.

Huidverzorgingsproducten met Amarant Olie - Natuurlijke Huidverzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE