Mijn winkelmandje

Afsluiten

Arctische Cranberry (Veenbes) Olie - Natuurlijke Huidverzorging

marina-miracle-arctische-veenbes-natuurlijke-huidverzorging

 

ARCTISCHE VEENBES - ARTIC OXYCOCCUS PALUSTRIS

○ Rijk aan vitamine C

○ Vol met antioxidanten die vrije radicalen tegen gaan

○ Zeer geschikt voor anti-aging

 

Wat zijn Arctische Veenbessen?

Veenbessen worden gevonden in verschillende vormen. De veenbessen die wij gebruiken worden vaak Noorse Veenbessen genoemd en groeien in Noord Europa. De veenbes heeftr een frisse, pikante smaak en is erg gezond voor lichaam en huid.

Veenbessen zijn rijk aan antioxidanten en vitamine C en wordt daarom vaak gebruikt in supplementen en medicijnen tegen nierstenen en injecties. Veenbessen helpen ook het immuunsysteem te versterken.

 

Waar zijn Arctische Veenbessen goed voor?

Arctische Veenbessen zijn vooral rijk aan antioxidanten die absoluut nodig zijn om vrij radicalen tegen te gaan. Antioxidanten vertraging het verouderingsproces van de huid en geeft de huid een jongere uitstraling.

Veenbessen hebben een perfecte ratio tussen omega-3 en omega-6, waardoor het makkelijk opgenomen kan worden in de huid. De huid kan hierdoor soms zelfs meer potentiële antioxidanten, vitamine E en C opnemen.

 

Wat is er zo speciaal aan Arctische Veenbessen?

WIj gebruiken Arctische Veenbessen uit Noord Finland. Wij maken een extract van de veenbessen, met een CO2 gas. Dit is de puurste vorm en de beste manier om een extract te maken. Hierdoor hoeven wij geen oplosmiddelen of hoge temperaturen te gebruiken, waardoor het extract puur en vrij van metalen blijft. Dit betekent ook dat het extract zeer krachtig is en alle voedingsstoffen behouden zijn.

Huidverzorgingsproducten met Arctische Cranberry (Veenbes) Olie - Natuurlijke Huidverzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE