Mijn winkelmandje

Afsluiten

Argan Olie Gezicht - Natuurlijke Huidverzorging

 marina-miracle-argan-olie-natuurlijke-huidverzorging

ARGAN - ARGANIA SPINOSA

○ Luxueuze olie uit Marokko

○ Bevat veel vitamine E

○ Rijk aan antioxidanten

○ Helpt tegen rimpels en droge huid

○ Heeft een verstevigend effect

 

Wat is Argan

Argan olie wordt gemaakt van de argan noot, die groeit aan de argan boom in Marokko. De olie staat ook wel bekend als de gouden olie of vloeibaar goud. Argan hydratreert uitstekend, maakt de huid strakker en geeft een mooie gezonde gloed.

Argan olie wordt gebruikt om mee te koken, als haarverzorging en huidverzorging. Het is een veelzijdige luxueuze olie, die op vele manieren toepasbaar is.

 

Waar is Argan Olie goed voor?

Argan olie bevat een hoge dosis vitamine E, essentiële vettige zuren en antioxidanten die helpen tegen alles van droge huid en rimpels tot psoriasis, eczeem en vlekken. De olie is erg licht en wordt snel in de huid opgenomen.

De olie is eeuwen lang gebruikt door vrouwen in Marokko. Tegenwoordig zweren steeds meer mensen bij de Argan olie, als natuurs meest effectieve hydraterende olie. Argan olie uit Marokko geeft je gezicht een gezonde uitstraling, het versterkt de huid en hydrateert diep. Deze geweldige olie vind je in onze Argan Night Serum en Eyelash Serum.

Huidverzorgingsproducten met Argan Olie Gezicht - Natuurlijke Huidverzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE