Mijn winkelmandje

Afsluiten

Brandnetel Geneeskracht - Natuurlijke Huidverzorging

marina-miracle-brandnetel-natuurlijke-huidverzorging

 

BRANDNETEL - URTICA DIOICA

○ Krachtige antioxidant

○ Kalmeert ontstekingen in de huid

○ Versnelt het genezingsproces van wonden en eczeem

 

Wat is brandnetel?

Sommige zien brandnetel als een onkruid, omdat het overal groeit. Toch is het een plant, met veel voedende componenten wanneer je deze eet of gebruikt in huidverzorging.

Brandnetel is een kruid die al vele eeuwen gebruikt wordt in medicijnen en als ingrediënt om mee te koken. Brandnetel wordt tegenwoordig veel gebruikt in thee, welke bijvoorbeeld een gezonde zwangerschap kan ondersteunen, infecties kan kalmeren en de werking van de blaas en nieren kan verbeteren.

Brandnetel heeft kleine prikkende haartjes op de bladeren en stengels. Brandnetel is rijk aan vitamine A en C, ijzer, kalium, mangaan en calcium.

 

Waar is Brandnetel goed voor?

Brandnetel bevat een grote hoeveelheid antioxidanten en heeft daarom een zeer goed anti-aging effect. Er is aangetoond dat brandnetel de talgproductie in de huid reguleert, waardoor het helpt tegen een onreine huid. Het is verzachtend en reduceert rode en geïrriteerde huid.

Brandnetel versnelt het genezingsproces van wonden, brandwonden, eczeem en huiduitslag. Brandnetel is een veelzijdig kruid die gebruikt kan worden als extract in huidverzorgingsproducten, zodat alle goede eigenschappen optimaal ingezet worden.

 

Wat is er zo speciaal een Brandnetel?

Onze brandnetel groeit in het wild en wordt geplukt in Noorwegen. Het is gecertificeerd organisch. Onze brandnetel is het Noorse type, groeit hier op natuurlijk wijze en zit vol met voedingsstoffen.

Huidverzorgingsproducten met Brandnetel Geneeskracht - Natuurlijke Huidverzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE