Mijn winkelmandje

Afsluiten

Castor Olie Wimpers - Natuurlijke Verzorging

marina-miracle-castor-natuurlijke-huidverzorging

 

CASTOR - RICINUS COMMUNIS

○ Dikke olie die de haargroei bevordert

○ Voorkomt haarverlies

○ Vol met mineralen en verzuren

○ Antibacterieel

○ Rijk aan omega-9

 

Wat is Castor Olie?

Castor olie is ook wel bekend al wonderolie of amerikaanse olie, maar het is in de volksmond bekend als castor olie. De olie komt van de zaad van de Rinicus, ofwel de castor boom. Castor is een dikke olie vol met voedzame vetzuren.

 

Waar is Castor Olie goed voor?

Castor olie bevordert haargroei omdat het een breed scala aan mineralen en vetzuren bevat, die essentieel zijn voor de groei van haar.

De dikke Castor olie is een bron van enkelvoudig onverzadigde 18-carbon vetzuren. Castor olie heeft een hoog gehalte aan ricinolzuur. Dit zuur is zeer effectief tegen bacteriën en schimmels. Dit kan helpen om schimmels en bacteriëren weg te houden, die gezonde haargroei voorkomen. De dikte van de olie kan haarverlies helpen voorkomen.

 

Wat is er zo speciaal aan Castor Olie?

Castor olie is rijk aan omega-9 vetzuren, welke voedzaam is voor het haar en de haarzakjes. Castor olie heeft de unieke eigenschap om diep te kunnen penetreren, waardoor de olie de poriën en haarzakjes diep kan voeden. Wij zijn gek op Castor olie en je vind deze olie in ons natuurlijke Eyelash Serum.

Huidverzorgingsproducten met Castor Olie Wimpers - Natuurlijke Verzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE