Mijn winkelmandje

Afsluiten

Chia Zaad Olie - Natuurlijke Huidverzorging

 marina-miracle-chia-natuurlijke-huidverzorging

CHIA - SALVIA HISPANICA

○ Vermindert fijne lijnen en rimpels

○ De rijkste bron aan natuurlijke omega-3 vetzuren

○ Helpt tegen droge en rijpere huid

 

Wat is Chia?

Chia zaden komen van de Lamiaceae bloem, welke familie is van de Munt plant. Deze planten groeien op natuurlijke wijze in Mexico en Bolivia.

Chia is voeding rijk aan vezels, proteïnes en omega-3 vetzuren. Chia zaden zijn laag in cholesterol, hoog in antioxidanten en is tevens een goede bron van kalium, calcium, ijzer, fosfor en mangaan.

 

Waar is Chia goed voor?

Chia zaadolie helpt de huid te hydrateren, jeukerige huid tijdelijk te verlichten en verbetert de barriérefunctie van de huid, waardoor rimpels minder zichtbaar worden en de huid zacht en glad wordt.

Chia-zaadolie is ook een geweldige bron van vitamine B3 en zink. Van de antioxidanten in chia-zaadolie is aangetoond dat ze zelfs sterker zijn dan vitamine C en vitamine E. Chiazaad wordt beschouwd als de rijkste bron van omega-3-vetzuren in de natuur. Deze vetzuren vullen de huid aan en helpen het vochtgehalte te handhaven.

 

Wat is er zo speciaal aan onze Chia?

Onze Chia-zaadolie is uniek. Wij gebruiken gecertificeerde biologisch geteelde chia-zaden van lokale boeren in Bolivia. Bolivia is het gebied waar Chia van nature wordt gekweekt en omdat ze groeien waar ze "thuishoren", is de olie uit deze zaden zeer rijk aan vitamines en mineralen.

De olie wordt geperst in Noorwegen, deze olie moet meerdere keren gefilterd worden over meerdere dagen, dus het is zeer intensief. Ons doel is om de beste en meest verse olie te bieden, onze olie is zelfs Food Graded!

Huidverzorgingsproducten met Chia Zaad Olie - Natuurlijke Huidverzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE