Mijn winkelmandje

Afsluiten

Frambozen Olie - Natuurlijke Huidverzorging

 marina-miracle-framboos-natuurlijke-huidverzorging

FRAMBOOS - RUBUS IDAEUS

○ Hoog gehalte aan essentiële vetzuren

○ Helpt bij eczeem

○ Natuurlijk antioxidant

 

Wat is Frambozenolie?

Frambozenolie wordt gemaakt van geperste zaden van de framboos, deze olie bevat 83% essentië;e vetzuren. De olie heeft daarom een dikke textuur en heeft een roodachtig bruine kleur.

Over de hele wereld worden frambozen geteeld, waar een zeer groot gedeelte tot sap geperst wordt. Een framboos bestaat voor 90% uit sap, de rest is na het persen en bijproduct. Toch is het verbazingwekkend wat voor een schat dit bijproduct is!

 

Waar is Frambozen olie goed voor?

Frambozenolie heeft een natuurlijke zonnefactor van ongeveer 30 SPF, dus de olie beschermt de huid tegen schadelijke straling van de zon. De olie heeft een hoog gehalte aan vitamine C en A, welke helpen de schadelijke effecte van vrije radicalen in de huid te verminderen en biedt tegelijkertijd veel vocht.

Frambozenolie is een natuurlijk antioxidant en beschermt tegen vrije radicalen. De Polyfenolverbindingen van frambozenzaden zijn effectieve antioxidanten. Het heeft ook uitstekende ontstekingsremmende eigenschappen, vergelijkbaar met andere bekende oliën als avocado olie, hazelnootolie en tarwekiemolie.

De vetzuren in frambozenolie verminderen het effecten van stress op de huid en kunnen helpen bij eczeem, huiduitslag en psoriasis.

Huidverzorgingsproducten met Frambozen Olie - Natuurlijke Huidverzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE