Mijn winkelmandje

Afsluiten

Glycolzuur - AHA

glyrcolzuur Marina Miracle

 

AHA - Alpha Hydroxy Zuren / Glycolzuur

○ Exfolieert de huid

○ Reduceert fijne lijnen en rimpels

○ Rijk aan anti-oxidanten

○ Stimuleert de groei van nieuwe cellen

○ Geschikt voor rijpe en onzuivere huid

Wat is Glycolzuur

AHA fruitzuren, ofwel glycolzuren, zijn gebaseerd op natuurlijke glycolzuren, getrokken van suikerriet en citrus vruchten. Glycolzuren hebben een exfoliërende werking en verwijderen dode huitcellen effectief, waardoor er ruimte gemaakt wordt voor nieuwe gezonde huidcellen. Glycolzuur reinigt de poriën diep en minimaliseert oneffenheden in het gezicht en de huid.

Waar helpt Glycolzuur tegen?

Glycolzuur is zeer geschikt om te gebruiken voor de rijpere huid. Glycolzuur brengt de vernieuwing van cellen op gang en stimuleert de productie van collageen en elastine, waardoor de elasticiteit van huid verbetert en rimpels verminderen. Glycolzuur stimuleert ook de productie van vochtbindende substanties en voorkomt een droge huid.

Glycolzuur is het fruitzuur met de grootste biobeschikbaarheid en penetreert de huid makkelijk. Biobeschikbaarheid is de mate waarin werkzame stoffen beschikbaar komen op de bedoelde plek. Glycolzuur trekt diep de huid in en laat de natuurlijke fijne oliën in onze Argan Night Serum de huid nog dieper penetreren, waardoor deze een efficiëntere werking heeft. Glycolzuur egaliseert de huid, geeft een goede doorbloeding en geeft de huid een gezonde gloed.

 

Glycolzuur in Marina Miracle

Wij gebruiken slechts een paar druppels glycolzuur per flesje, omdat dit zuur erg sterk is. Toch zijn deze druppels genoeg om het gewenste effect te behalen, daarnaast is het voorzichtiger op de huid. Gebruik het nacht serum daarom maximaal 2-3 nachten per week en mocht er een reactie optreden, gebruik het dan minder vaak. Je vindt glycolzuur in onze Argan Night Serum, Amaranth Night Serum en Reload Night Serum.

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE