Mijn winkelmandje

Afsluiten

Granaatappel

marina-miracle-granaatappel-natuurlijke-huidverzorging

 

GRANAATAPPEL - PUNICA GRANATUM

○ Herstelt en vernieuwd de huid

○ Vermindert tekenen van huidveroudering

○ Gezond voor lichaam en huid

○ Vol met antioxidanten en omega-s vetzuren

○ Heeft ontstekingsremmende eigenschappen

 

Wat is Granaatappel?

Granaatappel is een luxueuze vrucht met goede eigenschappen voor zowel de huid als de gezondheid. Deze vrucht helpt de huid te vernieuwen, herstellen en het vermindert tekenen van huidveroudering.

 

Waar is Granaatappel goed voor?

Granaatappel bevat foliumzuur, welke de productie van gezonde cellen stimuleert. Dit helpt de cellen in de huid te herstellen, huidschade uit het verleden om te keren en de gloed van de huid te herstellen.

Granaatappelzaadolie bevat een uniek omega-5 vetzuur, met sterke ontstekingsremmende eigenschappen. Granaatappelolie bevat ook heel veel antioxidanten. De olie zorgt voor een goede vochttoevoer naar de huid omdat deze diep binnendringt en de balans in de huid herstelt. Daarom is het goed voor alle huidtypes, ook voor acne.

 

Wat maakt Granaatappel zo speciaal?

Granaatappel zorgt voor een hydraterende verlichting voor mensen met een droge huid, eczeem, psoriasis en een door de zon verbrande huid. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert roodheid en irritatie.

Huidverzorgingsproducten met Granaatappel

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE