Mijn winkelmandje

Afsluiten

Heb je ook producten voor lichaam of haar?

Nee, we hebben geen lichaams- of haarverzorgingsproducten. We hebben momenteel alleen de producten die u op onze productpagina vindt.  

We hebben alleen producten voor het gezicht. Het enige product die hier iets van afwijkt is het Eyelash Serum. Dit serum is geschikt voor de wimpers en de wenkbrouwen. We concentreren ons op gezichtsverzorging, maar we zijn ons ervan bewust dat de lichaamshuid even belangrijk is en wij ons assortiment daarmee uiteindelijk kunnen uitbreiden. Het is een lang proces om een ​​nieuw product te ontwikkelen, omdat we alleen producten uitgeven die zorgvuldig zijn getest door ons testpaneel van vrienden en kennissen. Ook moeten de producten effectief zijn en resultaten opleveren. 

Het kan zijn dat we binnen een paar jaar lichaamsproducten krijgen, maar momenteel richten we ons op gezichtsverzorging. Wij staan zeker open voor feedback, tips en wensen. Heb je iets in gedachten? Aarzel niet om dit met ons te delen via info@marinamiracle.nl. We nemen alle wensen in overweging en kijken wat we voor u kunnen doen.

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE