Mijn winkelmandje

Afsluiten

Hennepolie

marina-miracle-hennep-olie-natuurlijke-huidverzorging

 

HENNEPOLIE - CANNABIS SATIVA ZAADOLIE

○ Rijk aan vetzuren

○ Voorkomt vroegtijdige huidveroudering

○ Behoudt de vochtbalans in de huid

 

Wat is Hennepolie?

Hennepolie komt van het zaad van de cannabisplant. De olie wordt gemaakt door hennepzaad te persen. Koudgeperste, ongeraffineerde hennepolie heeft een donkergroene kleur met een nootachtige smaak.

 

Waar is Hennepolie goed voor?<>/h4>

Hennepolie voorkomt vochtverlies in de huid en zorgt voor een gezonde vochtbalans. Hennepolie is ook nuttig bij het verlichten van huidziekten zoals eczeem, acne en psoriasis.

Hennepolie heeft ontstekingsremmende, antibacteriële en hypoallergene eigenschappen. Deze eigenschappen helpen het verlichten en genezen van verschillende huidziekten, zoals acne, huiduitslag, droge huid, jeukende en geïrriteerde huid. Hennepolie heeft een van de hoogste gehaltes in antioxidanten, van alle plantaardige oliën. Antioxidanten hebben een anti-aging effect en voorkomen vroegtijdige huidveroudering.

 

Wat is er zo speciaal aan onze Hennepolie?

Onze hennepolie is koudgeperst en gecertificeerd organisch. Deze olie is zeer schoon en volledig donkergroen, wat ook aantoont dat hij vol zit met alle goede vetzuren en vitamines waar de olie om bekend staat.

Huidverzorgingsproducten met Hennepolie

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE