Mijn winkelmandje

Afsluiten

Hoe werken de producten van Marina Miracle?

De werking van de producten van Marina Miracle

 

Onze producten zijn volledig natuurlijk. Het is de unieke mix van oliën, kruiden en vitamines, die ervoor zorgen dat de producten zo effectief zijn en een goed resultaat leveren. 

 

Het geheim zit in onze ingrediënten

In onze natuurlijk verzorgingsproducten vind je een grote diversiteit aan natuurlijke ingrediënten, die zoveel mogelijk gecertificeerd organisch zijn. Daarnaast zijn al onze producten vegan, dierproefvrij, dermatologisch getest en sommige zijn zelfs foodgraded (dit betekent dat je het kan eten). 

Jojoba olie balanceert de huid en zorgt voor vocht. Avocado olie brengt vocht dieper in de huid en werkt rustgevend. Lavendelolie is heeft een verzorgende werking, daarnaast gaat het acne en zwarte stippen tegen. Frankincense olie reduceert fijne lijnten en geeft de huid een gladdere structuur. Aloë Vera is voedzaam voor de huid. Vitamine E versterkt de huid en geeft de huid een gezonde uitstraling. Tevens reduceert het fijne lijnen in het gezicht. Dit is slechts een greep van alle hoogwaardige ingrediënten die wij gebruiken in onze natuurlijke verzorgingsproducten. 

U kunt hier meer lezen over onze natuurlijke ingrediënten.  

Marina-miracle-natural-skincare

 

Olie voor op het gezicht?

Het klinkt misschien raar om de huid te verbeteren met olie, vooral als de huid al vet is. Het meest gebruikte gezichtsproduct is een crème. Een gezichtscrème bestaat alleen altijd uit een mengsel van oliën en extracten op waterbasis. De gezichtscrème wordt vervolgens gemengd met chemicaliën zodat de olie gemengd blijft met het water, want iedereen weet dat deze twee van nature niet met elkaar mengen. Dit staat ook wel bekend als een emulgering. 

 

Onze producten bevatten geen enkele emulator en daarom moeten ze altijd voor gebruik worden geschud.

 

Het zijn de oliën die de meeste voeding bevatten. Alleen al de olie gebruiken is net zo effectief als het gebruik van een gezichtscrème en kan zelfs nog beter werken, omdat de huid ook de actieve, voedzame ingrediënten krijgt. Vaak gaan deze ingrediënten verloren tijdens het maken van een crème. U kunt meer lezen over waarom een ​​gezichtsolie gemakkelijk een gezichtscrème kan vervangen.

Elke skin care routine begint met een grondig reinigen van de huid. Alleen op deze manier kan de huid alle belangrijke ingrediënten uit de olie zo optimaal mogelijk opnemen. Het voordeel van onze gezichtsreiniger is dat het alle make-up verwijdert terwijl het de huid in diep reinigt en vocht toevoegt. Daarom werkt het perfect met onze gezichtsolie, bijvoorbeeld de Herbal Face Oil!

Lees meer over onze gezichtsolie>

 

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE