Mijn winkelmandje

Afsluiten

Hondsroos

marina-miracle-hondsolie-natuurlijke-huidverzorging

 

HONDSROOS - ROSA CANINA

○ Anti-aging

○ Vol met vitamines

○ Helpt bij rosacea en eczeem

 

Wat is Hondsroos?

Hondsroos is een fruit die groeit op wilde rozen. Het zit vol met vitamine C, A en E en essentiële vetzuren. Hondsroos is lang gebruikt voor medische doeleinden tegen maagproblemen, zweren en artrose. Hondsroos wordt ook gebruikt bij het koken, het heeft een zure smaak.

 

 

Waar is Hondsroos goed voor?

Vitamine C-antioxidanten stimuleren de aanmaak van collageen en verminderen fijne lijnen en rimpels. Olie van wilde Hondsroos is goed voor de huid omdat het vitamine A bevat, welke voldoende kleine moleculen heeft om dieper de huid binnen te kunnen dringen. Vitamine A verbetert het vochtgehalte in de huid en vermindert ook rimpels en fijne lijnen.

Antioxidanten bestrijden vrije radicalen die huidbeschadiging veroorzaken. Vitamine A, in combinatie met essentiële vetzuren, verbetert de huidskleur, textuur en pigmentatie. De olie is brengt vocht diep in de huid en behandelt roodheid en irritatie. Hondsroosolie is ook een goede olie tegen eczeem en rosacea.

 

Wat is er zo speciaal aan onze Hondsroosolie?

Onze Hondsroosolie is gecertificeert organisch en en van zeer hoge kwaliteit. Onze Hondsroosolie wordt geoogst en geproduceerd in Noorwegen. Op deze manier krijgen we een olie die helemaal vers en vol zit met vitamines en voedingsstoffen die geweldig zijn voor de huid!

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE