Mijn winkelmandje

Afsluiten

Wat is Hyaluronzuur en waarom is het goed voor de huid?

Hyaluronzuur helpt tegen rimpels

Hyaluronzuur - (C14H21NO11)n

○ Eén gram hyaluronzuur kan tot 1 liter water tot zich binden!

○ Reduceert de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijnen

○ Helpt het collageen en elastine niveau in de huid op pijl te houden

 

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een substantie die van nature in de huid voorkomt. Hyaluronzuur staat bekend om zijn eigenschap om water aan te trekken en tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vast te kunnen houden.

Hyaluronzuur is eigenlijk geen zuur, maar een suiker, glycosaminoglycaan, welke water tot een gel bindt. Deze gel werkt als een glijmiddels tussen de elastische vezels in de huid. Het beschermt het bindweefsel van slechte deeltjes en bacteriën. Hyaloronzuur vind je ook in gewrichtsvloeistof, in onze ogen en ook de cellen van eitjes worden omgeven door hyaluronzuur.

Hyaluronzuur heeft de belangrijke taak om het collageen en elastine niveau in de huid stabiel en gebalanceerd te houden. Bovendien helpt het beide stofjes constant te vernieuwen. 

 

Waarom wordt Hyaluronzuur gebruikt in huidverzorging?

Kort gezegt: omdat dit het ultieme ingrediënt is voor droge en uitgedroogde huid.

Hyaluronzuur verbetert het vocht gehalte in de huid en maakt de huid zachter, egaler en voller. Lijnen en rimpers kunnen ook geminimaliseerd worden omdat rimpels zichtbaarder zijn wanneer de huid droog en uitgedroogd is. De zichtbaarheid van rimpels verdwijnt wanneer de huid mooi vol is.

 

Wat is speciaal aan Hyaluronzuur?

Wij gebruiken twee verschillende hoogwaardige hyaluronzuren en beide zijn organisch EcoCert en COSMOC gecertificeerd, vegan en gewonnen uit glucose, soyaand derived from glucose, soyapepton en gist extract. Hyaluronzuur is biotechnisch geproduceerd via ic acid is produced biotechnologically door microbiële gisting met de hulp van gist extract, peptonen en serums. 

1. SLMW Hyaluronzuur (super low-molecular-weight). Gemaakt door hoog-moleculair gewicht hyaluronzuur enzymatisch te klieven in kleinere fragmenten, met een moleculair gewicht van 8-15kDa.

2. Large sugar molecule hyaluronic acid welke tot 500 keer zijn eigen gewicht in water vast kan houden. Moleculair gewicht 800-1200kDa.

Dankzij het gebruik van een  zowel een laag moleculair en groot moleculair hyaluronzuur lukt het ons om de huid op elke niveau te hydrateren, zodat het nog effectiever wordt tegen droge en uitgedroogde huid. Hyaluronzuur verbeterd het vochtgehalte in de huid en maakt de huid zacht en egaal. Lijn en rimpel reduceren omdat het de huid vol stopt met vocht, waardoor de zichtbaarheid van rimpels tot een minimum gebracht wordt.

Wij maken een unieke mix van hyaluronzuren die de huid eenvoudig kan 'drinken' en wij gebruiken dit ingrediënt als ultieme moisturizer!

 

Huidverzorgingsproducten met Wat is Hyaluronzuur en waarom is het goed voor de huid?

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE