Mijn winkelmandje

Afsluiten

Jojoba Olie

marina-miracle-jojoba-olie-natuurlijke-huidverzorging

 

JOJOBA - SIMMONDSIA CHINENIS

○ Bevat omega-6 en omega-9

○ Vol met antioxidanten en vitamines

○ Balanceert zowel de vette als droge huid

 

Wat is Jojoba?

Jojoba is de enige plant waarvan bekend is dat hij wax produceert, die lijkt op de wax / talg die wij van nature in de huid hebben. De olie wordt geperst uit het zaad van de jojobaboom die groeit in het zuiden van Arizona, Californië en het noorden van Mexico.

 

Waar is Jojoba Olie goed voor?

Jojoba bevat krachtige antioxidanten, omega-6 en omega-9 vetzuren en vitamine A, D en E. Jojoba olie verzorgt en bevochtigd de huid zeer effectief. De huid herkent deze lichte olie als zijn eigen talg en laat de werkzame voedingsstoffen van jojoba dieper in de huid doordringen. Daarom verstopt jojoba de poriën niet en past het zeer goed bij de vette huid.

Jojoba is geschikt voor alle huidtypes, met name de vette en gemengde huid, omdat jojoba de olieproductie van de huid in evenwicht brengt.

 

Wij gebruiken jojoba olie in verschillende van onze producten, omdat het zacht en voedzaam is voor alle huidtypes. Je vindt jojoba-olie in onze Herbal Face Oil, Acne Fight Serum en Active Face Oil.

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE