Mijn winkelmandje

Afsluiten

Lavendel

 marina-miracle-lavendel-natuurlijke-huidverzorging

LAVENDEL - LAVANDULA ANGUSTIFOLIA

○ Heeft een aangename aroma die lichaam en geest kalmeert

○ Antiseptisch, dus helpt tegen infecties

○ Verhoogt collageen

○ Vermindert fijne lijnen

○ Vermindert de zichtbaarheid van littekens

 

Wat is Lavendel?

Essentiële olie van lavendel, ook wel 'lavare' in het Latijns, wat 'wassen' betekent. Dit komt door het feit dat lavendel vaak in bad wordt gebruikt om de geest en gemoedstoestand te reinigen.

Lavendel bevat linalool, welke een bewezen effect op kalmte stress heeft. Het comfortabele aroma heeft een kalmerend en rustgevend effect op lichaam en geest. Essentiële olie van lavendel wordt gebruikt om wonden te desinfecteren, hoofdpijn te behandelen, oppervlakte-sterilisatie, voor de behandeling van de geest en als behandeling van huid en haar.

 

Waar is Lavendel goed voor?

Lavendel heeft krachtige antiseptische eigenschappen. Het kan rechtstreeks op wonden en snijwonden worden aangebracht om wonden te reinigen, maar het verhoogt ook het collageen, zodat de wond sneller dichtgroeit en het vermindert de zichtbaarheid van littekens.

Wij houden van deze heerlijke olie omdat het huidproblemen verhelpt, de huid helpt vernieuwen en herstellen en een gezonde gloed geeft.

 

Wat maakt Lavendel zo speciaal?

Lavendel helpt tegen eczeem en geïrriteerde huid omdat het de celproductie verlicht en versnelt. Lavendel kan jeuk verlichten. Lavendel helpt ook erg goed tegen huidveroudering omdat de olie de productie van collageen versnelt en de huid elastischer maakt, waardoor fijne lijnen minder zichtbaar worden.

Deze mooie olie kan ook worden gebruikt als een natuurlijk alternatief voor conserveringsmiddelen in huidverzorgingsproducten. Je vindt lavendel in onze Herbal Face Oil en Eyelash Serum!

Huidverzorgingsproducten met Lavendel

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE