Mijn winkelmandje

Afsluiten

Levertijd & Verzending

Wij verwerken je bestelling altijd zo snel mogelijk, verpakken en versturen het met zorg en liefde wanneer de betaling is voldaan. Zodra je een bestelling plaats bij Marina Miracle voor 16:00u op werkdagen, zal je bestelling de volgende dag geleverd worden, lekker snel dus!

 

VAKANTIE: wij zijn van zondag 5 augustus tot en met vrijdag 17 augustus op vakantie in Noorwegen. Gelukkig hebben wij twee geweldige (schoon)ouders die Marinamiracle.nl de komende twee weken van ons overnemen.

Hou er rekening mee dat het wellicht een dagje extra kan duren voordat jij je pakketje thuis ontvangt. Onze (schoon)ouders doen hun uiterste best om jouw pakketje, met alle zorg en liefde, zo snel en goed mogelijk bij jullie thuis afgeleverd te krijgen!

 

Verzending Nederland

Wij versturen alle bestellingen in Nederland via PostNL

 

Maandag t/m Vrijdag voor 16:00 besteld, volgende dag in huis
Zaterdag dinsdag in huis
Zondag dinsdag in huis

 

Verzending België

Wij versturen alle bestellingen in België via PostNL

 

Maandag t/m Vrijdag voor 16:00 besteld, 1-2 werkdagen
Zaterdag  voor 15:00 besteld, 1-2 werkdagen
Zondag 1-2 werkdagen

 

Verzendkosten

Wanneer je een bestelling bij Marina Miracle plaatst zijn de verzendkosten € 6,10 in Nederland en €9,- in België voor jouw pakketje met een trackingscode.

Nederland: Als je bestelling hoger is dan €30 euro zijn de verzendkosten gratis

België: Als je bestelling hoger is dan €50 euro zijn de verzendkosten gratis

 

Levermoment

Je hebt bij Marina Miracle een pakketje besteld, maar je bent niet thuis tijdens het afleveren van je pakketje? No worries. PostNL zal het pakketje afleveren bij je buren. Wanneer de bezorger niet bij de buren kan leveren, dan kan je het pakketje een dag later bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen.

 

Afhaallocatie

Op dit moment is deze optie nog niet beschikbaar, hier zijn wij druk mee bezig!

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE