Mijn winkelmandje

Afsluiten

Macadamia

marina-miracle-macadamia-natuurlijke-huidverzorging

 

Macadamia

○ Zeer geschikte olie voor haar

○ Verbetert de elasticiteit

○ Versterkt het haar van wortel tot punt

○ Rijk aan eiwitten en vetzuren

○ Maakt wimpers en haar gezond

 

Wat is Macadamia Olie?

Macadamia olie bevat 60% oliezuur, 19% palmitoleïnezuur, 1-3% linolzuur en 1-2% a-linoleenzuur. De olie bevat ongeveer evenveel omega-6 en omega-3 vetzuren. Macadamia olie is geweldig voor haar. Het versterkt en vergroot de elasticiteit, waardoor de haarspanning niet slijt en voorkomt dat wimpers makkelijk loslaten.

 

Waar is Macadamia goed voor?

Macadamia olie is zeer voedzaam en werkt als een conditioner voor elke haarlijn. Deze geweldige olie is erg licht en trekt snel in het haar. Het hoge gehalte aan vetzuren in de olie beschermt het haar en de hoofdhuid. Elke haarlijn wordt gezonder, zachter en elastischer. De eiwitten in deze olie helpen om gezond haar te versterken.

 

Wat maakt Macadamia zo speciaal?

Macadamia olie verwijdert rimpelhaar, geeft glans aan het haar en maakt het haar zijdezacht en glad.

Deze olie vind je in onze Eyelash Serum. Het wimperserum verschilt door volledig natuurlijk te zijn en zorgt voor een gezond en langwerkend resultaat. De wimpers worden sterker, gezonder en langer zonder de bijwerkingen van sterke chemicaliën. Het bevat Alleen volledig natuurlijke ingrediënten!

Huidverzorgingsproducten met Macadamia

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE