Mijn winkelmandje

Afsluiten

Olijfblad

marina-miracle-olijfblad-extract-natuurlijke-huidverzorging

 

OLIJFBLAD - OLEA EUROPAEA

○ Antiseptisch kruid, dus antibacterieel

○ Uniek vermogen om cellen in het bindweefsel te stimuleren

○ Vol antioxidanten en vitamines

 

Wat is Olijfblad Extract?

Olijfblad extract is een antiseptisch kruidenextract met veel goede eigenschappen. Het wordt ook wel gebruikt als een dieetsupplement, het verlaagt koorts en hoge bloeddruk, vebetert de nierfunctie en heeft een kalmerent effect.

Waar is Olijfblad Extract goed voor?

Secoiridoid Oleuropein is het belangrijkste actieve ingrediënt in olijfbladeren. Olijfblad extract heeft het unieke vermogen om wonden en littekens in de huid te helpen genezen. Het bevat flavonoïden en oleanolzuur, welke het bindweefsel stimuleert en de conditie van de huid verbeterd. Het werkt daarom tegen oneffenheden en rimpels / fijne lijnten op het gezicht. Olijfbladextract is vooral geschikt voor mannelijke huid omdat het van nature vol zit met krachtige antioxidanten en vitamines. Tegelijkertijd beschermen olijfbladeren tegen de schadelijke gevolgen van externe invloeden zoals zon en water.

 

Wat is er zo speciaal aan onze Olijfblad Extract?

Wij maken ons extract speciaal in Noorwegen. Dit extract is gemaakt van hoogwaardige biologische olijfbladeren uit Italië, die zorgen voor een mannelijke en krachtig extract

Huidverzorgingsproducten met Olijfblad

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE