Mijn winkelmandje

Afsluiten

Over Ons

Marina-Miracle-Awards 

Marina Miracle

Marina Miracle is in 2014 opgericht door de Noorse Marina Engervik, die op dat moment slechts 26 jaar jong was. Haar leven lang heeft ze geworsteld met atopisch eczeem, een droge huid en acne. Zij besloot om dit zelf aan te pakken.

 

'Mijn huid reageerde op chemicaliën'

'Helaas heb ik de nare en onaangename gevolgen ervaren van giftige chemicaliën in huidverzorging. Ik heb last van atopisch eczeem, waardoor ik lang geworsteld heb met acne, een droge en geïrriteerde huid. Om dit aan te pakken heb ik de meest belovende crèmes en huidbehandelingen geprobeerd, helaas werkte niks. Toen de mogelijkheden op begonnen te raken ben ik zelf aan de slag gegaan!'

 

'Ik vond de oplossing in de natuur'

'.. En mijn huid werd gezonder! In het verloop van tijd ben ik de formule gaan perfectioneren en delen met mijn vrienden en familie, iedereen met verschillende huidtypes. Het werkte niet alleen bij mij, maar ook zij zagen resultaat en vroegen steeds vaker naar de "Miracle Oil", vandaar de naam Marina Miracle'.

 

Marina-miracle-tree-drop

 

'Ik heb een diepe passie voor effectieve en kwalitatieve ingrediënten'

'Marina Miracle is 100% natuurlijke huidverzorging, gemaakt in Noorwegen voor wie van hoge kwaliteit, luxe en veilige huidverzorging houdt. Alle ingrediënten kies ik met zorg en ik gebruik organische ingrediënten die Debio en EcoCert gecertificeerd zijn. Ik kies alleen het allerbeste en dit wil ik graag met jou delen, via mijn schoonheidsproducten. Via Marina Miracle wil ik bijdragen aan een veilig dagelijks bestaan, met geselecteerde producten die goed zijn voor je huid.

Ontdek de kracht achter onze producten! Klik hier

 

gezichtsolie flesjes van marina miracle (foto: Lisathestoryteller)

Producten van Marina Miracle

Inmiddels heeft Marina 12 producten in haar collectie, die elkaar complementeren en geschikt zijn van jong tot oud en van normale huid tot de meest extreem gevoelige huid. Onze producten hebben inmiddels al vaak Internationale erkenning gekregen en meerdere awards gewonnen. Wil je Marina Miracle eerst uitproberen? Onze producten zijn ook beschikbaar in Travel Size.

Alle producten bekijken, Klik hier.

 

Ontdek de beste gezichtsolie voor jou

Marina Miracle heeft meerdere oliën, geschikt voor verschillende huidtypes. Het gebruik van de juiste olie, bij het juiste huidtype is daarom erg belangrijk voor een optimaal resultaat. Wij raden altijd aan om onze award winnende gezichtsreiniger als basis te gebruiken. Waarom? Deze reinigt de huid zonder het te strippen van de goede natuurlijke oliën en de poriën te verstoppen, daarnaast laat het de huid gehydrateerd achter. De cleanser is niet voor niets een favoriet onder zowel onze klanten als bloggers. Klaar om te ontdekken welke gezichtsolie bij jou past? Uiteraard staan wij altijd voor u klaar, neem contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Ontdek welke gezichtsolie bij jou past! Klik hier. 

 

pipet met olie en producten van marina miracle op de achtergrond  

 

Hoe ervaren onze klanten Marina Miracle?

Wij kunnen veel beweren, maar de ervaring van de klant telt. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u tevreden bent met zowel onze service als het producten en uiteraard het verwachte effect ervaart. Wij zijn past live sinds juni 2018, maar hebben inmiddels al een aantal razend enthousiaste klanten, benieuwd?

Lees de reviews hier.

 

Wat vinden bloggers van Marina Miracle?

Wij werken graag samen met bloggers die hun eerlijke mening geven. Wij kiezen daarom niet voor betaalde samenwerkingen, want dat kan de mening van bloggers beïnvloeden. Wij hebben gelukkig uiterst positieve reviews en reacties mogen ontvangen tot nu toe! 

Lees hun bevindingen hier.

 

marina-miracle-handtekening
Marina E. Engervik
Founder of Marina Miracle

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE