Mijn winkelmandje

Afsluiten

Over Ons

Marina-Miracle-Awards 

'Mijn huid reageerde op chemicaliën'

'Helaas heb ik de nare en onaangename gevolgen ervaren van giftige chemicaliën in huidverzorging. Ik heb last van atopisch eczeem, waardoor ik lang geworsteld heb met acne, een droge en geïrriteerde huid. Om dit aan te pakken heb ik de meest belovende crèmes en huidbehandelingen geprobeerd, helaas werkte niks. Toen de mogelijkheden op begonnen te raken ben ik zelf aan de slag gegaan!'

 

'Ik vond de oplossing in de natuur'

'.. En mijn huid werd gezonder! In het verloop van tijd ben ik de formule gaan perfectioneren en delen met mijn vrienden en familie, iedereen met verschillende huidtypes. Het werkte niet alleen bij mij, maar ook zij zagen resultaat en vroegen steeds vaker naar de "Miracle Oil", vandaar de naam Marina Miracle'.

 

Marina-miracle-tree-drop

 

'Ik heb een diepe passie voor effectieve en kwalitatieve ingrediënten'

'Marina Miracle is 100% natuurlijke huidverzorging, gemaakt in Noorwegen voor wie van hoge kwaliteit, luxe en veilige huidverzorging houdt. Alle ingrediënten kies ik met zorg en ik gebruik organische ingrediënten die Debio en EcoCert gecertificeerd zijn. Ik kies alleen het allerbeste en dit wil ik graag met jou delen, via mijn schoonheidsproducten. Via Marina Miracle wil ik bijdragen aan een veilig dagelijks bestaan, met geselecteerde producten die goed zijn voor je huid.

 

marina-miracle-handtekening
Marina E. Engervik
Founder of Marina Miracle

 

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE