Mijn winkelmandje

Afsluiten

Parelpoeder

marina-miracle-parelpoeder-natuurlijke-huidverzorging

 

PARELPOEDER - 珍珠 粉 (CHINESE PRINS)

○ Rijk aan mineralen die de collageenproductie verbertert

○ Anti-age poeder

○ Verlicht roodheid van de huid

 

Wat is Parelpoeder?

Parelpoeder is gemaakt van zoetwaterparels of zoutwaterparels die niet mooi genoeg zijn om een ​​sieraad van te maken. In plaats daarvan worden de parels gesteriliseerd in kokend water en vervolgens gemalen tot een fijn poeder. Dit fijne poeder wordt overal ter wereld in cosmetica gebruikt.

Parelpoeder wordt al duizenden jaren in en buiten in China gebruikt. De enige vrouwelijke keizer in China werd beroemd om haar smetteloze, stralende huid en ze stond bekend om parelpoeder te gebruiken als crème en poeder.

Cleopatra, keizer van Egypte, die elke schoonheidskoningin kent, scheen volgens historici te baden in parels en melk!

 

Waar is Parelpoeder goed voor?

Parelpoeder bevat eiwitten, 17 aminozuren, polysacchariden en meer dan 30 belangrijke mineralen en sporenelementen die allemaal heel goed zijn voor de huid! Dit betekent dat parelpoeder verbazingwekkende anti-aging eigenschappen heeft. Het helpt donkere vlekken te verlichten en door zon verbrande huid te herstellen. De huid komt er jonger uit te zien en wordt soepeler met een frisse gloed.

Parelpoeder verlicht ook huiduitslag, acne en roodheid in de huid effectief. De huid wordt kalm en zijdezacht.

 

Wat is er zo speciaal aan onze Parelpoeder?

 

In ons gezichtsmasker gebruiken we parelpoeder van de beste kwaliteit. Onze parelpoeder is niet-nano, dat wil zeggen dat het poeder alleen pure geplette parels bevat.

Huidverzorgingsproducten met Parelpoeder

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE