Mijn winkelmandje

Afsluiten

Pro Vitamine B5

marina-miracle-pro-vitamine-b5-natuurlijke-huidverzorging

 

PRO VITAMINE B5 - PANTHENOL

○ Behoudt Vocht en beschermt

○ Maakt de huid zacht en verbetert de elasticiteit van de huid

○ Verlicht jeuk en roodheid van de huid

○ Vermindert rimpels

○ Verhoogt de huidkwaliteit en geeft glans

 

Wat is Provitamine B5?

Panthenol, pro vitamine B5, komt uit vezelrijke graangewassen. Provitamine B5 wordt bij contact met de huid omgezet in vitamine B5, welke nodig is voor een optimale werking van de huid. Vitamine B5 vernieuwend, herstellend, hydraterend en beschermend. Pro vitamine B5 stabiliseert de huidbarrière, die de huid helpt het water vast te houden, waardoor de huid zacht en elastisch wordt.

 

Waar is Provitamine B5 goed voor?

Provitamine B5 biedt verlichting van jeuk en vermindert roodheid. Van wonden die behandeld zijn met pro vitamine B5 blijkt het nieuwe weefsel steviger en elastischer te zijn. Provitamine B5 werkt ook als een barrière en beschermt de huid tegen irritatie.

Provitamine B5 heeft zeer goede anti-age eigenschappen omdat het de huid verzacht, egaliseert, hydrateert en de zichtbaarheid van fijne lijnen en rimpels vermindert. Het heeft exfoliërende eigenschappen die vrije radicalen bestrijden, bevordert de productie van nieuwe huidcellen en de gezichtshuid wordt frisser en krijg een gezonde glans.

Het geheim van Panthenol is dat het vocht onder het oppervlak van de huid houdt. Dit vocht "vult" het gebied waarop het wordt aangebracht, waardoor fijne lijnen minder zichtbaar worden. Wij gebruiken deze unieke vitamine in ons Argan Night Serum en Reload Night Serum!

Huidverzorgingsproducten met Pro Vitamine B5

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE