Mijn winkelmandje

Afsluiten

Bloggers & Media

Bloggers en Media over Marina Miracle

Regelmatig schrijven bloggers en media Nationaal en Internationaal over Marina Miracle. Sinds het begin van Marina Miracle in Nederland en België hebben wij al samengewerkt met meerdere influencers. Wij zijn erg trots op deze samenwerkingen en delen graag hun bevindingen. De influencers waar wij mee samenwerking geven allemaal hun eigen eerlijke mening. Hieronder vind je een lijst met reviews en artikelen over Marina Miracle in Nederland & België!

Ben jij geïntereseerd in een samenwerking met ons? Neem contact met ons op via info@marinamiracle.nl

 

groen fles met doorzichtige dop met een groene verpakking ernaast op een lichte achtergrond

The Green Guide

(11 september, 2018)

The Green Guide is een uit de hand gelopen hobby van de zeer gedreven Mariëlle. Met de tijd werd ze een steeds bewustere consument en inmiddels schrijft ze over haar duurzame en minimalistische leven. Ze inspireert je over natuurlijke en dierproefvrije beauty, fair fashion, veganisme, duurzaamheid, travel en minimalisme.

Geteste producten:

The Green Guide was in eerste opzicht vrij sceptisch over Marina Miracle. Terecht, want veel merken claimen dat het effectief is. Wij geloven in ons product en uiteindelijk gaf ze toe om de cleanser te proberen. Het resultaat? Puur enthousiasme!. Zo schrijft ze zelfs het volgende:

"Dit is nu echt zo’n product waar je aan merkt dat het goed zit met de kwaliteit. Je kijkt haast uit naar het moment dat je je gezicht er weer mee mag reinigen. Hij is overigens geschikt voor elk huidtype." 

Klik hier om de hele review te lezen!

 

donker groen flesje met gouden dop en groene verpakking met gouden accenten op een paars roze achtergrond

Essential Honosty

(11 september, 2018)

Essential Honosty is een zeer enthousiaste mama en beauty influencer uit België. Sinds 2013 schrijft ze zo eerlijk mogelijke blogs over beauty producten, om zo te voorkomen dat jij een eventuele miskoop doet. 

Geteste producten:

Dat Marina Miracle precies op tijd om de hoek kwam kijken bij Essential Honsty was wel duidelijk. Mede door haar zwangerschap en het weer begon haar huid steeds droger aan te voel. Dat terwijl ze al een gemengde huid heeft en gevoelig is voor acne. Zo schrijft ze zelfs het volgende:

"De combinatie van de Amarant en de andere ingrediënten hydrateren m’n huid echt zotgoed, waardoor ze aanvoelt als een babyvelletje. En geloof me, ik kan nu écht vergelijken met een babyvelletje hé..

Klik hier om de hele review te lezen!

 

presentatie van producten van marina miracle op een achtergrond met groene bladeren

Dresses and Daisies

(27 augustus, 2018)

Dressesanddaisies is een echte creatieveling, die graag haar eerlijke ervaringen met je deelt. Door haar uitgebreide beschrijvingen weet je precies waar je aan toe bent!

Geteste producten:

Dresses and Daisies schrijft regelmatig over het goed verzorgen van de huid, ook als je 'nergens' last van hebt. Onze Acai Hydra Cream is in een korte tijd gestegen naar haar favoriete creme van deze zomer. Zo schrijft ze zelfs het volgende:

"Om mijzelf af en toe te verwennen deed ik een beetje van dit product mee in een potje. Na een douchebeurt reinigde ik mijn gezicht en smeerde ik het in met deze crème. Mijn huid voelde meteen een stuk frisser aan en deed ook mijn ziel wat herleven. Wat toch een klein beetje luxe met een mens kan doen, maar het voelde echt zo

Klik hier om de hele review te lezen!

 

tafel met producten van marina miracle en een plant op de achtergrond

Puur Suzanne

(20 augustus, 2018)

Bij Puur Suzanne draait alles om een gezond eten en een gezonde levensstijl. Via haar blog wil ze jou inspireren om gezond(er) te eten en beter voor jezelf te zorgen!

Geteste producten:

Yvonne, van Puur Suzanne, heeft onze producten uitvoering getest. Zij heeft namelijk al sinds haar pubertijd last van een onrustige huid. Een echte uitdaging voor Marina Miracle dus! Wij vroegen haar of ze onze producten wou testen en gelukkig hoefde zij er niet lang over na te denken. Zo schreef Yvonne onder andere:

"Ik gebruik deze producten nu ruim een maand, maar ik zie dat mijn huid een stuk minder rood is. Mijn huid voelt soepel en straalt. De droge plekjes zijn verdwenen en er zijn veel ochtenden dat ik wakker wordt zonder maar een puistje. En ik kan je vertellen dat gebeurde zelden." 

Klik hier om de hele review te lezen!

 

alisson simmonds houdt de herbal face oil vast met bloemen op de achtergrond

Alisson Simmonds

(13 juli, 2018)

Alisson is een fanatieke instagrammer op het razend populaire social media platform: Instagram. Met haar mooie glimlach inspireert ze jou met haar duurzame levensstijl!

Geteste producten:

Alisson was na het testen ontzettend te spreken over onze producten! Zo schreef zij het volgende:

"The products leave my face moisturized and gives my skin a healthy glow. Marina Miracle is a good brand if you like natural but effective products." 

Klik hier om de hele review te lezen!

 

shea hydration mask, herbal face oil en argan night serum van marina miracle met gouden ketting

Styled By Romy

(10 juli, 2018)

Romy is een gepassioneerde influencer, die dagelijks schrijft over beauty, fashion en interieur. Daarnaast is ze trots Hunkemöller ambassador!

Geteste producten:

Romy heeft een ontzettend uitgebreide review geschreven, waar ze niet alleen veel verteld over haar ervaring met onze producten. Ze gaat ook diep in op het verhaal achter Marina Miracle. Ze schreef onder andere dit: 

"Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van bovenstaande mooie producten, en blijf ze zeker regelmatig gebruiken om mijn vermoeide huid nieuw leven in te blazen."

Klik hier om de hele review te lezen!

 

de marina miracle producten die thepinkperfectionist getest heeft

The Pink Perfectionist

(28 juni, 2018)

The Pink Perfectionist is een 25 jarige gediplomeerde visagiste uit België. Ze beschrijft haar blog als een plek voor echte levensgenieters. Ze staat voor eerlijkheid en al haar reviews bevatten daarom ook haar echte mening!

Geteste producten:

Na het uitvoering testen van onze producten schrijft The Pink Perfectionist onder andere het volgende:

"Ik ben dus alleszins enorm onder de indruk van de Marina Miracle producten en dat meen ik oprecht. Voor mij is het echt zeldzaam om nieuwe merken te ontdekken waar mijn huid direct goed op reageert."

 Klik hier om de hele review te lezen!

 

zolea test producten van marina miracle 

Zolea

(5 juni, 2018)

De Belgische Zolea is een 27 jarige pedagoge, die schrijft over haar ervaringen met natuurlijke cosmetica. Op haar blog vind je reviews, informtatie en Do It Yourselfs!

Geteste producten:

Zolea heeft de producten grondig getest en schrijft uitgebreid over de ingrediënten. Ook schrijft ze het volgende over de Herbal Face Oil

"Ook hier ben ik erg tevreden van de werking én de ingrediënten, maar ik heb al vaker fijne natuurlijke oliën gebruikt, dus lag de werking er van ook binnen mijn verwachtingen. Een fijn product, maar het Argan Night Serum vind ik nòg fijner!"

Klik hier om de hele review te lezen!

 

flesje van de herbal face oil van marina miracle, een roos en een kaartje van marina miracle

Columns by Kari

(4 juni, 2018)

Kari is een super enthousiaste mama blogster, die tevens vegan is. Ze schrijft over een tal van onderwerpen die jou inspireren om je gelukkig, gezond en mooi te voelen!

Geteste producten:

Drie weken lang heeft Kari onze producten getest en ze schrijft onder andere:

"Na drie weken Marina Miracle testen kan ik niet anders dan het merk aanbevelen! Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar ook vanwege het feit dat het een natuurlijk, vegan, cruelty free en grotendeels biologisch merk is."

Klik hier om de hele review te lezen!

 

hanne en joost laten alle producten van marina miracle zien

Stedendriehoek Apeldoorn

(30 mei, 2018)

Uitgeverij De Stedendriehoek uit Apeldoorn heeft een uitgebreide interview gehouden met Hanne en Joost over hun avontuur met Marina Miracle!

Klik hier om het interview te lezen! 

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE