Mijn winkelmandje

Afsluiten

Bloggers & Media

Bloggers en Media over Marina Miracle

Regelmatig schrijven bloggers en media Nationaal en Internationaal over Marina Miracle. Sinds het begin van Marina Miracle in Nederland en België hebben wij al samengewerkt met meerdere bloggers. Wij zijn erg trots op deze samenwerkingen en delen graag hun bevindingen. De bloggers waar wij mee samenwerking geven allemaal hun eigen eerlijke mening. Hieronder vind je een lijst met reviews en artikelen over Marina Miracle in Nederland & België!

Ben jij geïntereseerd in een samenwerking met ons? Neem contact met ons op via info@marinamiracle.nl

 

hanne en joost laten alle producten van marina miracle zien

Stedendriehoek Apeldoorn

(30 mei, 2018)

Uitgeverij De Stedendriehoek uit Apeldoorn heeft een uitgebreide interview gehouden met Hanne en Joost over hun avontuur met Marina Miracle!

Klik hier om het interview te lezen!

 

flesje van de herbal face oil van marina miracle, een roos en een kaartje van marina miracle

Columns by Kari

(4 juni, 2018)

Kari is een super enthousiaste mama blogster, die tevens vegan is. Ze schrijft over een tal van onderwerpen die jou inspireren om je gelukkig, gezond en mooi te voelen!

Geteste producten:

Drie weken lang heeft Kari onze producten getest en ze schrijft onder andere:

"Na drie weken Marina Miracle testen kan ik niet anders dan het merk aanbevelen! Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar ook vanwege het feit dat het een natuurlijk, vegan, cruelty free en grotendeels biologisch merk is."

Klik hier om de hele review te lezen!

zolea test producten van marina miracle 

Zolea

(5 juni, 2018)

De Belgische Zolea is een 27 jarige pedagoge, die schrijft over haar ervaringen met natuurlijke cosmetica. Op haar blog vind je reviews, informtatie en Do It Yourselfs!

Geteste producten:

Zolea heeft de producten grondig getest en schrijft uitgebreid over de ingrediënten. Ook schrijft ze het volgende over de Herbal Face Oil

"Ook hier ben ik erg tevreden van de werking én de ingrediënten, maar ik heb al vaker fijne natuurlijke oliën gebruikt, dus lag de werking er van ook binnen mijn verwachtingen. Een fijn product, maar het Argan Night Serum vind ik nòg fijner!"

Klik hier om de hele review te lezen!

de marina miracle producten die thepinkperfectionist getest heeft

The Pink Perfectionist

(28 juni, 2018)

The Pink Perfectionist is een 25 jarige gediplomeerde visagiste uit België. Ze beschrijft haar blog als een plek voor echte levensgenieters. Ze staat voor eerlijkheid en al haar reviews bevatten daarom ook haar echte mening!

Geteste producten:

Na het uitvoering testen van onze producten schrijft The Pink Perfectionist onder andere het volgende:

"Ik ben dus alleszins enorm onder de indruk van de Marina Miracle producten en dat meen ik oprecht. Voor mij is het echt zeldzaam om nieuwe merken te ontdekken waar mijn huid direct goed op reageert."

 Klik hier om de hele review te lezen!

shea hydration mask, herbal face oil en argan night serum van marina miracle met gouden ketting

Styled By Romy

(10 juli, 2018)

Romy is een gepassioneerde blogster, die dagelijks schrijft over beauty, fashion en interieur. Daarnaast is ze trots Hunkemöller ambassador!

Geteste producten:

Romy heeft een ontzettend uitgebreide review geschreven, waar ze niet alleen veel verteld over haar ervaring met onze producten. Ze gaat ook diep in op het verhaal achter Marina Miracle. Ze schreef onder andere dit: 

"Ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van bovenstaande mooie producten, en blijf ze zeker regelmatig gebruiken om mijn vermoeide huid nieuw leven in te blazen."

Klik hier om de hele review te lezen!

 alisson simmonds houdt de herbal face oil vast met bloemen op de achtergrond

Alisson Simmonds

(13 juli, 2018)

Alisson is een fanatieke blogster op het razend populaire social media platform: Instagram. Met haar mooie glimlach inspireert ze jou met haar duurzame levensstijl!

Geteste producten:

Alisson was na het testen ontzettend te spreken over onze producten! Zo schreef zij het volgende:

"The products leave my face moisturized and gives my skin a healthy glow. Marina Miracle is a good brand if you like natural but effective products." 

Klik hier om de hele review te lezen!

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE