Mijn winkelmandje

Afsluiten

Rozenwater

marina-miracle-rozenwater-natuurlijke-huidverzorging

ROZENWATER - ROSA DAMASCENA

○ Antibacterieel

○ Vermindert roodheid van de huid

○ Helpt tegen huiduitslag en acne

○ Ontstekingsremmend

○ Brengt vocht in de huid

 

Wat is Rozenwater?

Rozenwater wordt gemaakt door rozenblaadjes te distilleren, de essentiële oliën uit de rozenblaadjes worden gestoomd, het residu is een rozenolie welke gemengd wordt met water wat samen Rozenwater is.

 

Waar is Rozenwater goed voor?

Rozen water heeft een aantal voordelen. Rozenwater is antibacterieel, rustgevend, en heeft antiseptische en genezende eigenschappen. Het water is erg rijk aan flavonoïden en vitamines, waaronder A, C, D, E en B3. Rozenwater kan het risico op blaasontstekingen en hartaandoeningen verminderen, spijsverteringsproblemen huidirritatie helpen verminderen.

Rozenwater is veilig en teder voor alle huidtypes. Rozenwater werkt goed op de droge en rijpe huid, evenals op de vette huid met acne. Rozenwater heeft een voedzaam effect, welke roodheid van de huid helpt verminderen.

 

Wat is er zo speciaal aan Rozenwater?

Rozenolie in rozenwater stimuleert de activiteit van keratinocyten (huidcellen). Deze cellen helpen de huid te genezen en beschermen tegen beschadigingen. Keratinocyten hebben ontstekingsremmende eigenschappen die bacteriën doden en ontstekingen bestrijden. Het water is daarom effectief tegen onreine huid en acne.

Huidverzorgingsproducten met Rozenwater

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE