Mijn winkelmandje

Afsluiten

Shea

marina-miracle-shea

Shea - BUTYROSPERMUM PARKII

○ Balanceert het vochtbalans in de huid

○ Rijk aan vitamine A en verlicht eczeem en huisuitslag

○ Goed voor de droge en gevoelige huid

 

WAT IS SHEA?

Sheaboter en sheaolie zijn als een superfood voor de huid. Sheaboter komt van de zaden van het fruit, welke groeit aan de Karité boom (Shea) en is van nature rijk aan vitamine A, E en F. Shea is rijk aan essentiële vetzuren en voedingsstoffen die nodig zijn voor de productie van collageen. Sheaboter wordt al jaren in Afrika en in andere landen gebruikt om huid en haar van vocht te voorzien en te verbeteren.

De shea die we gebruiken is zo puur dat het vaak wordt gebruikt bij het koken in Afrika!

 

Waar is Shea goed voor?

Vermindert ontstekingen: een studie uit 2010 wees uit dat shea kaneel wat ervoor zorgt dat shea ontstekingsremmend werkt. Dit maakt shea erg goed tegen de geïrriteerde en gevoelige huid, maar het helpt ook bij iemand met acne omdat het de ontsteking van de huid verlicht.

 

Egale huid: Shea versterkt de natuurlijke collageen productie van de huid en bevat oleïnezuur, stearinezuur, palmitinezuur en linoleenzuren, die de huid beschermen en voeden om uitdroging van de huid te voorkomen. Na regelmatig en langdurig gebruik van shea blijkt dat het zeer zacht is voor de huid, het de vochtbarrière van de huid versterkt en rimpels vermindert.

Shea is een volledig natuurlijke bron van vitamine A en behandelt een probleemhuid zoals eczeem, huiduitslag, acne en rimpels

 

WAT IS ER ZO SPECIAAL AAN ONZE SHEA?

Wij gebruiken ruwe, biologische Premium Fair Trade-shea in de categorie A, die onder de 40 graden wordt gewassen om onzuiverheden en bacteriën te verwijderen. Shea is verdeeld in 5 categorieën. In de huidverzorgingsindustrie worden de categorieën A, B en C gebruikt, maar helaas gebruiken veel mensen categorie C omdat shea wit gewassen is, maar dan worden 95% van de vitamines en voeding in de shea na raffinage weggespoeld.

Wij gebruiken alleen gecertificeerd organische premium shea van categorie A, wat betekent dat alle voedingsstoffen en vitamines bewaard blijven. De shea is volledig vrij van giftige stoffen. Onze shea is Fair Trade, gemaakt door vrouwen uit een noodprogramma in het noorden van Oeganda.

Huidverzorgingsproducten met Shea

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE