Mijn winkelmandje

Afsluiten

Sta op tegen dierproeven

Dierproeven in de EU en EER

Dierproeven in de EU en EER-landen zijn verboden, dus ook in Noorwegen. Gelukkig zijn er geen dierproeven in de cosmetica-industrie in Noorwegen, maar landen zoals Japan, China en de Verenigde Staten voeren helaas nog wel dierproeven uit. Hier is het belangrijk om te weten welke merken en fabrikanten op dieren testen. Bij dyrevern.no vind je een lijst met merken die je niet moet kopen.

Vergeet niet dat producten die u koopt uit de Verenigde Staten of China of elders buiten de EU, op dieren kunnen worden getest. Controleer dit altijd voordat u het product koopt. We moeten deze grote producenten die de dieren misbruiken niet steunen. Wist u dat in China de overheid vereist dat alle cosmetica op dieren wordt getest?

Marina Miracle is sterk tegen dierproeven

We controleren zorgvuldig of al onze ingrediënten schoon zijn en nooit op dieren zijn getest. Bij ons bent u altijd veilig. Wanneer we een nieuw product ontwikkelen, wordt het zorgvuldig getest door vrijwillige vrouwen en mannen. Dit zijn bijvoorbeeld vaste klanten, vrienden of familie.

 

Onze producten bevatten ook niets dat afkomstig is van dieren, dus we kunnen ook zeggen dat onze producten veganistisch en diervriendelijk zijn.

 

♦ Wij controleren grondig waar al onze ingrediënten vandaan komen.

♦ We zorgen ervoor gezorgd dat geen van onze leveranciers dierproeven uitvoert en dat ze ook geen ander bedrijf hebben om dit te doen.

♦ Marina Miracle is volledig vrij van dierproeven in alle stadia.

♦ We werken samen met de Animal Conservation Alliance en staan ​​op de Animal Protection Green-lijst van cosmetica die niet op dieren is getest.

Bekijk de Green Lists Animal Conservation.

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE