Mijn winkelmandje

Afsluiten

Tea Tree

marina-miracle-tea-tree-natuurlijke-huidverzorging

 

Tea Tree - MELALEUCA ALTERNIFOLIA

○ Effectief tegen acne en onreine huid

○ Antiseptisch, dus antibacterieel

○ Helpt wonden en littekens genezen

 

Wat is Tea Tree olie?

Tea Tree olie is effectief tegen acne en een onreine huid. De olie heeft een lange geschiedenis van medisch gebruik. Tea Tree olie is afkomstig uit Australië, waar de Aboriginals de olie als antiseptisch middel gebruikten om snijwonden en brandwonden te behandelen. Later, in het begin van de 20e eeuw, werd theeboomolie gebruikt door de meeste Australische artsen vanwege zijn fijne, antiseptische eigenschappen.

 

Waar is Tea Tree Olie goed voor?

Tea Tree olie is erg veelzijdig. De reden achter deze veelzijdigheid zijn de antimicrobiële eigenschappen, welke de olie een ontsmettingsmiddel maakt. De olie doodt micro-organismen die ziekten kunnen veroorzaken. Het is nuttig bij het behandelen van alles van acne, brandwonden en koortsblaasjes tot schimmelinfecties, insectenbeten en ontstekingen.

Tea Tree olie bevat meer dan 98 componenten. Deze omvatten een chemie van terpine-4-ol. Dit actieve ingrediënt is het belangrijkste onderdeel, verantwoordelijk voor de antimicrobiële en ontstekingsremmende eigenschappen van Tea Tree.

 

Wat maakt Tea Tree Olie zo speciaal?

Tea Tree olie is een natuurlijk alternatief voor de behandeling van acne. Het heeft unieke desinfecterende en verzachtende eigenschappen en verwijdert, in tegenstelling tot andere acnebehandelingen, de natuurlijke oliën van de huid niet. De olie helpt de huid daadwerkelijk om de bacteriën te bestrijden, die acne en een onreine huid veroorzaken zonder de huid uit te drogen.

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE