Mijn winkelmandje

Afsluiten

Vitamine E

marina-miracle-vitamine-e-natuurlijke-huidverzorging

 

VITAMINE E - TOCOPHEROL

○ Rijk aan antioxidanten

○ Voorkomt vroegtijdige huidveroudering

○ Natuurlijk conserveringsmiddel

 

Wat is Vitamine E?

Vitamine E olie, ook bekend als tocoferol, is zeer rijk aan antioxidanten, die de huid beschermen tegen vrije radicalen en vroegtijdige veroudering van de huid. Vitamine E voorkomt de vorming van rimpels door vrije radicalen te blokkeren en de productie van collageen te verhogen. Collageen is een bindweefsel dat de huid elastisch houdt en de productie van nieuwe cellen bevordert.

Vitamine E is zeer stabiel, het verhoogt de duurzaamheid van plantaardige oliën en fungeert als conserveringsmiddel, volledig natuurlijk!

 

Waar is Vitamine E goed voor?

Vitamine E kan ook gebruikt worden als voedingssupplement en staat bekend om zijn vermogen om problemen die verband hebben met hart, spataderen en hoge bloeddruk te behandelen.

Vitamine E zorgt voor een goede voeding van de huid. Het zorgt voor vocht en helpt de huid sneller cellen te vernieuwen. Littekens van bijvoorbeeld puistjes, acne en rimpels en fijne lijnen worden op effectieve wijze verminderd en minder zichtbaar. Vitamine E werkt ook verzachtend op de huid.

 

Wat is er zo speciaal aan onze Vitamine E?

 

Wij gebruiken een volledig zuiver en natuurlijk geëxtraheerd tocoferol (vitamine E) van planten en graanproducten. Wij gebruiken tocoferol in al onze producten omdat deze olie zo goed is voor zowel huid als haar en goed werkt als een natuurlijk conserveermiddel.

Huidverzorgingsproducten met Vitamine E

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE