Mijn winkelmandje

Afsluiten

Waarom zou ik kiezen voor natuurlijke huidverzorging?

Natuurlijk is veilig

Het grootste voordeel van 100% natuurlijke is dat deze volkomen veilig zijn om elke dag op de huid aan te brengen.

                    Marina-miracle-100-naturalbeautifulskin

 

De huid is het grootste orgaan

Cosmetica merken mengen verschillende ingrediënten in hun producten, vele kunnen goed voor je zijn, maar veel kunnen ook direct gevaarlijk voor je zijn. De huid is het grootste orgaan van het lichaam, ongeveer 60% van wat je aanbrengt wordt door de huid opgenomen in de bloedbaan en kan je lichaam en je gezondheid beïnvloeden.

 

Chemicaliën

Grote merknamen hebben niet de mogelijkheid om hun producten zo natuurlijk en schoon te produceren als we zouden willen. Dit komt omdat hun producten een minimale houdbaarheid van 3 jaar moeten hebben. Het duurt vaak langer dan een jaar voordat een product wordt vervaardigd en het te koop is in de winkel. Daarom worden verschillende chemicaliën toegevoegd om de houdbaarheid te verlengen.

Natuurlijke producten zijn vers

We produceren onze producten continu en daarom zijn onze producten vers. Alle producten hebben een houdbaarheid van minimaal 1 jaar, indien bewaard bij kamertemperatuur en zonder direct zonlicht.

 

Veiligheid

Marina Miracle is veilig en goed voor je huid. Het is volkomen natuurlijk. Absoluut geen chemische toevoegingen, alleen pure en natuurlijke ingrediënten die de huid in balans houden en zorgen voor een goed vochtgehalte. Lees hier wat onze producten veilig maakt. 

 

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE