Mijn winkelmandje

Afsluiten

Wierook Olie

 marina-miracle-frankincence-natuurlijke-huidverzorging

Wierook Olie - BOSWELLIA CARTERI

○ Fantastisch voor een rijpe huid

○ Bestrijdt het verouderingsproces van de huid

○ Vol met antioxidanten

○ Geneest zweren en huiduitslag

○ Wordt al gebruikt sinds de oudheid

 

Wat is Wierook Olie?

Wierook wordt ook wel wierookwortelolie, Olibanumolie of olie van Libanon genoemd en wordt beschouwd als een heilige olie in het Midden-Oosten. Het gebruik van deze olie dateert uit de Egyptische tijd. De Egyptenaren gebruikten het voor huid- en maagkwalen.

Wierook is een essentiële olie die wordt verkregen uit de Boswellia boom en het is een geweldige olie voor de huid. Het helpt brandwonden, huiduitslag, snijwonden en krassen te herstellen. Wieroop is geweldig voor de rijpe huid, vroegtijdige huidveroudering en andere huidproblemen.

 

Waar is Wierook Olie goed voor?

Wierook bevat 75% monoterpenen, sesquiterpener, monoterpenoler en sesquiterpenoler. Deze stoffen zijn zeer antibacterieel en zorgen ervoor dat de olie de huid zo goed mogelijk kan genezen.

 

Wat maakt Wierook Olie zo speciaal?

Deze fijne olie wordt al eeuwen lang gebruikt, nu nog steeds. Wij gebruiken wierookolie in onze producten omdat het vol antioxidanten zit, die vroegtijdige huidveroudering helpen bestrijden en het helpt de huid zo goed mogelijk te genezen. Wij gebruiken deze olie in onze Herbal Face Oil en Argan Night Serum.

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE