Mijn winkelmandje

Afsluiten

Aloe Vera - Natuurlijke Huidverzorging

Aloe Vera Huid

 

ALOE VERA - ALOE BARBADENSIS

○ Vol met werkzame voedingsstoffen

○ Verlicht geïrriteerde en zonverbrande huid

○ Kan helpen tegen acne en vlekken

○ Antioxidanten reduceren rimpels en fijne lijnen

○ Verbetert de elasticiteit van de huid

 

Wat is Aloe Vera

Aloe Vera wordt al sinds de oudheid wereldwijd gebruikt. Het is een ontzettend veelzijdige plant die je kan eten, drinken aan aanbrengen op de huid. Aloe Vera bevat 75 voedingsstoffen, 20 mineralen, 12 vitamines, 18 amino zuren en 200 actieve enzymen. Aloe Vera bevat vitamine A, B1, B2, B6 en B12, vitamine C en E, foliumzuur en niacine. Aloe Vera zit vol met werkzame voedingsstoffen die goed zijn voor je gezondheid en de huid.

 

Waar helpt Aloe Vera tegen?

Aloe Vera verzacht zonverbrande en geïrriteerde huid. De anti-allergische eigenschappen van Aloe Vera helpen ook als behandeling tegen verschillende huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en jeukerige huid. Aloe Vera helpt ook de huid te verzachten tegen bijvoorbeeld insectenbeten.

Aloe Vera kan helpen tegen acne en puistjes omdat het de ontsteking en de roodheid van de huid vermindert, terwijl het nieuwe uitbraken voorkomt. Aloe vera bevat anti-oxidanten als beta carotene, vitamine c en vitamine e die helpen de stevigheid van de huid te verbeteren. Aloe Vera houdt de huid gehydrateerd, het verbetert de elasticiteit van de huid en minimaliseert fijne lijnen en rimpels.

Aloe Vera werkt ook erg goed tegen een droge huid. Wanneer het aangebracht wordt op de huid gaan de enzymen en de vitamines inwerken op de huid en helpt zo het balans van de huid te herstellen. Wij gebruiken constant Aloe Vera sap en extracten in onze producten vanwege zijn vele kwaliteiten. Aloe vera is hypoallergeen en zit vol met essentiële voedingsstoffen

Huidverzorgingsproducten met Aloe Vera - Natuurlijke Huidverzorging

Ontvang de beste aanbiedingen:

Meld je aan voor de bonusclub en ontvang bonuspunten bij elke aankoop en de beste aanbiedingen per e-mail. Aanbiedingen die je nergens anders kan krijgen!

Vul je e-mail adres in en klik op de knop:

SEARCH THIS STORE